Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet koncerten kívül találkoz...

Lehet koncerten kívül találkozni egy hírességgel?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 05:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk az előadó művészek egy jó részének semmilyen lányok nem az esetei, ez tipikusan az a szakma, ahol sokan melegek.

Tini vagy, álmodozz meg rajongj nyugodtan, de azért a józan ész maradjon meg.

A hírességek, szociális média személyiségek nem a barátaid, akkor sem, ha direkt olyan tartalmakat gyártanak, amik ezt az érzést keltik benned.

Egy vadidegenre rátelepedni, üzengetni neki, taperolni viszont már sok. Kicsit szerintem jó lenne visszább húzódni.

2023. máj. 31. 21:38
 22/39 anonim ***** válasza:
Épp az előbb reagáltam erre, nincs okod idegeskedni.
2023. máj. 31. 21:39
 23/39 A kérdező kommentje:
Rá adasul az az énekes biszexualis
2023. máj. 31. 21:42
 24/39 anonim ***** válasza:
Én ha nő lennék, nem akarnék lefeküdni egy biszexuálissal. Persze beszélgetni attól még lehet. Az is lehet, hogy jobban vonzódik a fiúkhoz, mint a lányokhoz, de ezt nem veri nagy dobra, mert akkor sok rajongólányt (és pénzt) vesztene.
2023. máj. 31. 21:46
 25/39 A kérdező kommentje:
Miért szerinted egyszer be vallhatja hogy tényleg meleg?
2023. máj. 31. 21:50
 26/39 anonim ***** válasza:
Nincs kizárva, de nem sokan vallják be. Hány meleg énekest ismersz? Biztos több is van. Még falból tartott barátnőt is el tudok képzelni, ő valószínűleg leszbikus.
2023. máj. 31. 21:54
 27/39 A kérdező kommentje:
Például az egyik country énekes Billy Gilman is később vallotta be hogy a férfiakat szereti meg Elton John is később vallotta.Elton Johnnak volt is felesége,de úgy tudom csak alibiből.Akkor lehet hogy azzal a pasival is az lesz hogy feleségül vesz alibiből egy nőt utána pedig be vallja a nőnek hogy a férfiakat szereti és válás lesz a vége?
2023. máj. 31. 21:59
 28/39 anonim ***** válasza:

Az valószínűleg feltűnne a nőnek, hogy nem nagyon dugja... Ahogy írtam, lehet a nő leszbikus, megbeszélhetik, így mindkettő titokban tarthatja, de ez csak spekuláció.

Ne írj több levelet, mert kénytelen leszek letiltani.

2023. máj. 31. 22:05
 29/39 A kérdező kommentje:
Miért a biszexuálisak másként dugják a nőket mint a normális emberek akik csak az ellenkező nemet szeretik?
2023. máj. 31. 22:07
 30/39 anonim ***** válasza:
Azt melegre értettem, ők valószínűleg sehogy.
2023. máj. 31. 22:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!