Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet koncerten kívül találkoz...

Lehet koncerten kívül találkozni egy hírességgel?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 05:57
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
2.pedig ő korant sem olyan nagy sztár mint Justin Bieber vagy Enrique Iglesias
2023. máj. 31. 17:57
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor összefoglalnám amiket írtunk.

- Messze laksz tőle

- Biztos van még egy rakás csinos rajongója

- Nem vagy a showbusinessben

- Valószínűleg korban és anyagiakban is messze álltok egymástól

Végül nem tudjuk, az esete vagy-e egyáltalán. Remélem, nem hagytam ki semmit (a középfokú angolt direkt...)

2023. máj. 31. 18:03
 13/39 anonim ***** válasza:
Bocsánat, egy kicsit valamiért túlgondoltam, mintha rögtön járni akarnál vele. Ennek fényében már a távolság a legnagyobb akadály, és esetleg a konkurencia, akik szintén találkoznának vele. (12)
2023. máj. 31. 18:49
 14/39 A kérdező kommentje:
Nyilván nem mondanám meg neki hogy szerelmes vagyok belé olyan gátlástalan nem vagyok azért!!!!!!!!!!!!!!!!!
2023. máj. 31. 20:07
 15/39 anonim ***** válasza:
Persze, értem én, bocsánat még egyszer. De ettől még kicsi az esélye. Drága az utazás bárhova, főleg messze, és az ott tartózkodás, talán vízumot is kell kérned, és nem biztos, hogy adnak. Csak koncert esetén tudhatod, hogy nagyjából hol van, de lehet, hogy utána beül egy kocsiba, és elmegy.
2023. máj. 31. 20:51
 16/39 anonim ***** válasza:

"Milyen konkurencia?" (bocs, nem szeretek ilyen ügyben levelezni)

A többi rajongóra gondoltam, ha vannak.

2023. máj. 31. 20:53
 17/39 A kérdező kommentje:
Van még rajtam kívül olyan lány aki hasonló dolgokat mond róla mint én és szoktunk is vitatkozni azzal a lánnyal instagramon hogy ő az enyém nem ő az enyém
2023. máj. 31. 21:17
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sok sikert hozzá.
2023. máj. 31. 21:21
 19/39 anonim ***** válasza:

Elég ide írnod, már írtam, hogy nem levelezek, bocs.

Nem hiszem, hogy mind a pár százezer Ft-os költséget fedezné, de te tudod...

Nem tudom, milyen lányok/nők "az énekesek" esetei, lehet, hogy pont te, nem tudhatom. Sosem írtam az ellenkezőjét.

2023. máj. 31. 21:26
 20/39 A kérdező kommentje:
Miért általában a sztároknak milyen lányok az esetei????????????????Mert akkor azért is meg fogok dolgozni!!!!!!!!!!!!!!!!
2023. máj. 31. 21:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!