Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet koncerten kívül találkoz...

Lehet koncerten kívül találkozni egy hírességgel?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 05:57
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, ők oda születnek és onnan viszik őket temetni.
2023. máj. 31. 07:21
 2/39 A kérdező kommentje:
És koncert után el lehet hívni az énekest beszélgetni vele?
2023. máj. 31. 08:03
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a zenekar méretétől is függ.

Ha egy kis helyi banda játszik a kocsmában 30 főnek, akkor simán.

Ha ez egy nemzetközi turnén lévő együttes, akkor valszeg nincs rá se idő, se kedv, se nem túl biztonságos nekik.

Pl ha egy német zenekar 3 hónapig úton van, és heti 2-3 koncertet lenyom, az elég fárasztó. Nekik ez a munkájuk, és minden állomás a turnén hasonló.

Meg elég egy zakkant fanatikus rajongó, aki mittudomén minden áron teherbe akar esni a híres énekestől vagy zsebkendőt akar készítettni a tag lenyírt hajából. 🙄

Pláne mindezt úgy, hogy a beteg rajongó mondjuk brazil, és közös nyelvet se beszélnek.

Egy nagyobb banda esetén simán akad városonként 2-3 ilyen beteg állat, akive nem akarnak belefutni.

2023. máj. 31. 09:04
 4/39 A kérdező kommentje:
Én is őrülten szerelmes vagyok egy férfi énekesbe és szoktam is őt zaklatni a közösségi médiában és van egy barátnőm akinek a barátnője Amerikában lakik és állítólag össze tudná nekem hozni vele a találkozót,de el terveztem hogy hogyha találkozni fogok azzal a férfi énekessel szépen és kedvesen fogom meg szólítani és nem elmebeteg módjára rá rontani hogy szerelmes vagyok beléd randizzal velem
2023. máj. 31. 10:06
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha még amerikai is, akkor esélytelen, valószínűleg ott is van egy rakás jobbnál jobb nő a rajongói között, másrészt kicsit ugye messze van (ha épp nem turnén), harmadrészt lehetnek nyelvi akadályok is. Szerintem felejtsd ezt el. Rajongani lehet, álmodozni nem érdemes, mert elmegy melletted az élet (meg a srácok).
2023. máj. 31. 13:36
 6/39 anonim ***** válasza:

Renélem ez még nem a sorozatgyilkos szerű rajongás,de igen, pont emiatt nem haverkodnak a zenekarok a rajongókkal csak eleve leszervezett keretek közt (pl aláírják a lemezedet, meg lehet fotózkodni, de van bizti őr is).

Te őt mint embert nem ismered, csak a munkahelyi arcát, amit valószínüeg direkt arra terveztek, hogy imponáljon a célközönségnek.

Van egy PR team, aki kiatalálta, hogy Lewis Capaldit a duci viccesfiú imidzsel jól el lehet adni, de ez nem jelenti azt, hogy ő a magánéletében is ez a színpadi figura.

Ez minden munkahelynél így van, az ember nem ugyanazt az arcát mutatja mint a magánéletében. A pénztáros lány sem mosolygós-udvarias meg segítőkész a metrón hazafelé, a pszcihológus Szombat este a kocsmában pont telibe sz@rja a lelki világodat, és a mufurc rendőr civilben egy meleg srác aki a pasija ölében nézi a Bake Offot.

Az előadó oldaláról meg egy fannal összejönni nem túl jó ötlet. Nem kölcsönös ismerkedés lesz, hanem te azt hiszed már ismered, ő meg semmit nem tud rólad.

Meg nem véletlen, hogy a showbizniszben dolgozó emberek sokszor kollégákkal randiznak, vagy valaki olyannal vannak, akk már korábbról ismeri őket, és ki is akar maradni az egész szakmai dologból.

Egy átlagember nincs felkészülve a paparazzira, a szociális média csámcsogására. Még akkor sem, ha egyébként hasonló anyagi, vallási, és kultúrális hátterük van.

Erre jó példa Justin Bieber és Hailey Baldwin házassága. A csaj egy senkinént kezdte, rajongója volt, aztán hozzá is ment Justinhoz. Most tavasszal a szociális média felmosta vele a padlót, mert hogy totál tehetségtelen, majmolja a férje exét, és mennyire fura a kapcsolatuk.

A legtöbb zenész a háta közepére kíván egy ilyen botrányt.

2023. máj. 31. 14:50
 7/39 A kérdező kommentje:
Akkor miért ne lehetne az velem ami Justinnal meg Haileyval?
2023. máj. 31. 15:13
 8/39 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg jóval fiatalabb, és hozzá képest csóró vagy, ez a rajongóinak nagy részére igaz lehet. 5. voltam.
2023. máj. 31. 17:22
 9/39 anonim ***** válasza:
És privátot is pont most kaptam, erre itt válaszolnék. Gratulálok az angoltudásodhoz, így már 10x több, mondjuk 1:1.000.000 az esélyed.
2023. máj. 31. 17:25
 10/39 A kérdező kommentje:
Miért 9-es?
2023. máj. 31. 17:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!