Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek egy hazug baráttal?

Mit tegyek egy hazug baráttal?

Figyelt kérdés
Van/volt egy nagyon nagyon jó barátom, akiben teljesen megbíztam és az életemet rábíztam volna, de elárult. Az önkormányzati választás előtt többször megkérdeztem, hogy kire fog szavazni. Mindannyiszor azt válaszolta, hogy természetesen édesanyámra, aki már több mint 15 éve irányította a településünket. Sajnos most nem választották meg. Amikor ezt közöltem az ominózus személlyel, annyi volt a reakciója, hogy: "aha, ok." Ja mondom akkor jó... Másnap kerek-perec megkérdeztem, hogy anyukámra szavazott e. Ekkora még mindig azt mondta hogy igen, de én tudtam, hogy hazudik és számonkértem. Ekkor bevallotta, hogy nem rá szavazott, majd nekemesett és ki akart osztani, hogy mennyire csalódott bennem, meg kicsinyes vagyok, meg ilyenek. Azt mondta hogy szánalmas vagyok, hogy ilyenen fennakadok, meg egyéb keresetlen szavakat mondott. Na ekkor elborult az én agyam is és elküldtem melegebb éghajlatra. Amikor látta, hogy nem győzhet, nekiállt bocsánatot kérni. Persze én nem bocsájtottam meg, mert tudom hogy nem őszinte. Van egy jó 3 hónapos párkapcsolata, amit most "tönkretettem", mert beszéltem a barátjával (aki mellesleg szintén nagyon jó barátom) aki ezek után azonnal kidobta. A csaj állítólag nagyon kiborult és félek, hogy öngyilkos lesz vagy ilyesmi. Mit tegyek? Bocsássak meg csak azért, hogy nehogy valami hülyeséget csináljon? a Párkapcsolata amúgy már döglődött egy ideje...
2010. okt. 10. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a bajom veled, hogy összekevered a barátságot a politikával.. minden embernek joga van arra szavazni akire akar, és.. én azt veszem le a sztoridból hogy csak azért hazudott neked a barátod mert ezt látta az egyszerűbb útnak, ahelyett hogy kiálljon az igazáért! De ennek az oka a barátság amit irántad táplált! Azután te rátámadtál erőszakoskodtál.. még csodálkozol hogy kiborult? Gondold kicsit át a dolgokat kérlek, más szemszögből is!
2010. okt. 10. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kicsit bunkó dolog volt... a részedről.
2010. okt. 10. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Eleget tettél már:(

Remélem van annyi esze,hogy feléd sem néz többet.

Arra szavaz akire akar,ráadásul a barátjával is beszéltél,a kapcsolatát tönkre tetted és még te vagy felháborodva...miféle ember vagy te?

2010. okt. 10. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Így van, ne másban keresd a hibát, ezt te szúrtad el, de nagyon! Te vagy az, aki nem vagy jó barát!!
2010. okt. 10. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát te hülye vagy
2010. okt. 10. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Az Ő szavazatán múlott a választás eredménye??:) Bevallotta vagy nem? Pedig nem is kellett volna. Lehet, hogy meggondolta magát a legvégén, attól még neked lehet jó barátod. A politika nem 'személyes szivesség'.:)
2010. okt. 11. 09:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó, hát "igazatok van". Tőlem aztán meg is dögölhet. Megkapja amit megérdemel.
2010. okt. 11. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!