Mit csináljak ennyi legjobb baráttal?
Figyelt kérdés
Most vagyok hetedikes és ötödikben mentem át egy új suliba egy kisgimibe (szóval ott mindenki új volt mindenkinek). Velem jött az a lány akit már 9 éve ismerek és ez előtt "csak" 4 éve voltunk igazán jó barátok, de akkor is úgy volt, hogy én a Andi (mivel így hívják) és a Niki (egy másik lány a régi sulinkból) és így voltunk mi hárman az egész suli legjobb barátnői. Most, hogy átjöttünk persze Andinak lett egy csomó barátnője (nem is csoda hisz ő szép, jófej, tehetséges stb.) és volt ott egy lány. Nálam egy évvel fiatalabb viszont az egója háromszor akkora mint az enyém. De úgy gondoltam,hogy nem baj majd vele összebarátkozom és akkor az Andi féltékeny lesz rám és majd újból én leszek a legjobb barátja. Bár bevallom ezt annyira nem akartam mert kicsit bunkó... régebben lenyomott a pad alá aztán nem engedett felállni és ott nevetett rajtam, de még mindig jobb mint a semmi, hisz ő is megváltozhat, de még mindig fel-fel emlegeti, hogy "Régen de sokat piszkáltalak!" aztán nevet... Így végül barátkoztam azzal az egós csajjal (Zsanival), mert már mindenkinek elege lett abból h csak magáról tud áradozni és azt hiszi, hogy ő tökéletes... Aztán fél éve Andi szemüveget kapott és mindenki előre röhögött rajta, hogy hogy fog kinézni, csak én vigasztaltam meg, hogy bármi is történjék ő marad a legjobb barátom. Ennek Andi nagyon örült, de én közben még leveleztem egy régi osztálytársunkkal Esztivel. Eszti nagyon jófej és végre találtam egy olyan embert akivel simán tudunk beszélgetni. Ugyan azok érdekelnek mind a kettőnket. Animék, sztárok, ugyan azok a filmek és sorozatok stb. És megmondtam az Andinak, hogy nekem most két legjobb barátnőm van. Ő (azaz Andi) meg az Eszti. Erre az Andi azt mondta, hogy neki én meg még felsorolt 2-3 csajt... Nagyot néztem mert még nekem volt lelkiismeret furdalásom azért mert egyszerre 2 legjobb barátnőm van. Így hát megmondtam az Esztinek, hogy nekem ő (azaz Eszti) a legjobb barátnőm és kész! Ezen nevettet majd mondta h neki is én! :D Azóta (3 hónapja) hetente órákat MSN-ezünk és beszélgetünk, Igaz, hogy már 2 éve nem találkoztunk de ha odamegy hozzám valamelyik csaj és megkérdezi, hogy: "Leszünk legjobb barátok?" ő azt mondja, hogy nem mert az ő legjobb barátja én vagyok akit már 2 éve nem is látott! Azóta megosztunk egymással mindent. Mindent tudunk a másikról, sőt még a gondolatait is előbb találjuk ki a másiknál. Viszont a kis egós csaj meg azt hiszi, hogy én vagyok a legjobb barátja, meg az Andi is... Persze az egós csajjal meg az Andival egy osztályba járok, Andi meg ismeri az Esztit szóval nem tudom mikor bukok le, hisz még senkinek sem mondtam meg, hogy: Bocs de nem te vagy a legjobb barátom... :( Mit csináljak? Elmondjam egyáltalán, vagy várjam meg míg előjönnek azzal, hogy nekik már más legjobb haverjuk van? :(2010. nov. 4. 10:50
1/10 A kérdező kommentje:
Jujj bocs a fogalmazási és helyesírási hibákért! :(
2010. nov. 4. 10:54
2/10 anonim válasza:
nembírtam végig olvasni, bocsi...
3/10 anonim válasza:
Legjobb barátnöje mindenkinek csak egy lehet.
Ha azt mondod, hogy több van, akkor valamelyik igazából nem is az.
Szerintem ideje lenne eldöntened. Nekem egyetlen legjobb barátnöm volt, de ö nagyon átvert 1 és fél év nagyon jó barátság után. Úgyhogy dönts el ki a legjobb barátnöd, mielött valami miatt elveszted.
16/L
4/10 A kérdező kommentje:
De én már eldöntöttem. Eszti! :D <3
2010. nov. 4. 11:10
6/10 A kérdező kommentje:
De hogyan mondjam meg a többinek, hogy ne sértődjenek meg? :(
2010. nov. 4. 11:35
7/10 anonim válasza:
Úgy nem tudod elmondani. Mindenképp rosszul fog esni nekik vagy kitudja még rosszabbul is reagálhatnak. De ez csak akkor igaz, ha ök tényleg legjobb barátnönek gondoltak téged.
9/10 A kérdező kommentje:
Mert jobb ha elmondom, mert úgy látszik h hamar lebukok, ami nem is érdekelne csak a Zsani ezen nagyon felkapná a vizet... Nekem meg nincs szükségem senki haragjára... :(
2010. nov. 6. 12:34
10/10 anonim válasza:
Ez olyan tipikus kislányos sztori...
Ő a legjobb barátom meg ő is meg ő is de mégsem mert inkább ő a legjobb... azt kéne csinálnod, hogy mindenkivel jóban leszel és kész..ha meg télleg meg akarod nekik mondani akkor mond ezt: Figyelj az a baj hogy mostmár nem vagyunk olyanok mint rég...stb -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!