Ki nyeri meg szerinted az X-faktort?
Igazad van..
Szóval az X faktort 100%,hogy Király L Norbi nyeri meg...messze neki van a legtöbb szavazója,ez minden fórumon látszik.
a 2.remélem,hogy Vastag Csaba lesz
a többi nem érdekes,mert kiesett a Summer Sisters:((((
pedig ők simán top 4-ben vannak...
Norbi hatalmas fazon, láthatjuk is még egy jó darabig, azt viszont erősen kétlem, hogy ő nyeri meg.
Valamiért iszonyatosan tolják ezt a Janicsák Vecácskát, úgyhogy ha meg nem is nyeri, de erősen gyanítom, hogy az első háromban benne lesz... :S
Én a Vastag testvéreknek drukkolok!
Mondták már a Summer Sisterre is,hogy nyomják őket,mégis kiestek...Veca sem rossz,de ő is ki fog esni..
De remélem,hogy először még Dorka és Mariann fog kiesni.
Zsűrin érzem ezt, hogy valamiért nagyon tolják (Vecácskát), pedig hangilag szerintem cseppet sem volt jobb, mondjuk a Nyári lányoknál.
Teljesen átlagos hangja van, amit ugyan elég jól ki tud ereszteni, de vannak nála sokkal jobbak!
A műhisztijeitől meg egyenesen a frász kerülget!
Legközelebb én Dorkát küldeném haza, utána őt!
ó istenem,inkább nem is idegesitem magam
és hogy maradjunk a témánál: hajrá Norbi
ismerősöm ismerőse rtl klubnál dolgozik
állitólag a vastag tamás nyeri meg az egészet
végig van már vezetve papiron
Én már azt is hallottam, hogy Nicolas fogja megnyerni.
Nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek a forrásoknak, én azt mondom, hogy a végén úgyis meglássuk, ki nyeri valójában.
Utána pedig majd jöhet a találgatás, hogy mennyire volt bunda, meg előre megtervezett az egész.
Norbinak kb 2x annyi drukkere van,mint a többi 9-nek egyszerre....
szóval,ha nem Norbi nyer,akkor az mindenképp felháborodás lesz abból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!