Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki nyeri meg szerinted az...

Ki nyeri meg szerinted az X-faktort?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 17:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem se Dorkát, se a Summer Sisters-t, viszont azt tényleg el kell ismerni, hogy Dorkánál sokkal jobb hangjuk volt a lányoknak. És hogy a produkciójuk szintén sokkal jobb volt, Dorka nagyon gyenge volt (tegnap is).

És hozzáteszem, engem aztán teljesen hidegen hagy, hogy fekete fickó-e a férje, vagy sem!

2010. nov. 1. 12:23
 32/67 anonim ***** válasza:
de magyarázd már el hogy miért kell utálni a néger férje miatt? neked nem mindegy hogy kihez megy hozzá? -.-
2010. nov. 1. 13:07
 33/67 anonim ***** válasza:

Én csak a NON STOP-nak szurkolok..:D

Persze jó hangja van még Király L Norbinak is, meg persze a többieknek is, de ők nem olyan jók :D

Remélem nem esik ki a non stop :)

De ők ha már ki is esnek ismertek lesznek és keresni fogják őket fellépéskre :)

Ugye ?? :)

2010. nov. 1. 16:02
 34/67 anonim ***** válasza:
14%

lil'shine válasza

Mindenki közösüljön a saját fajtájával....

A magyaroknak SEMMI szükségük nincs arra,hogy az amúgyis kevés utód néger vagy cigány legyen...

2010. nov. 1. 18:14
 35/67 anonim ***** válasza:
én az embereket nem a színük által különböztetem, hanem a gondolkodásmódjukról. Értem ezt a dolgozni nem akaró igénytelen(pl.: higénia) emberekre..:S
2010. nov. 1. 20:52
 36/67 anonim ***** válasza:
saját fajtájával? jéézusom,úgy csinálsz mintha a négerek állatok lennének vagy legalábbis nem tartoznának az emberi fajhoz
2010. nov. 2. 12:26
 37/67 anonim ***** válasza:

Úgy látom,hogy nem érted a lényeget....

Igenis fontos lenne,hogy a magyarság megmaradjon és 100 év múlva ne mi legyünk kissebbségben.....

Miért van bajod azzal,hogy védem a magyarságot???????????ÉN NEM AKAROK cigányok és négerek között élni 50 év múlva...

ha te ezt akarod,akkor menjél el Afrikába vagy oda,ahol 80%-ban cigányok vannak..

2010. nov. 2. 14:05
 38/67 anonim válasza:
már most cigányok között élsz te barom. :D
2010. nov. 2. 21:21
 39/67 anonim ***** válasza:
hát nem nagyon...de már most is rengetegen vannak,jó lenne,ha minden 2. kivándorolna innen a fenébe...
2010. nov. 2. 22:59
 40/67 anonim ***** válasza:

na igen-igen.. :D

És mi lenne ha az elkezdett témánál maradnánk?? ;)

x-faktoor :D

Semmi bajom ezzel a témával se, de nem itt kellene ezt tárgyalni :D

2010. nov. 3. 10:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!