Ki nyeri meg szerinted az X-faktort?
Én nem szeretem se Dorkát, se a Summer Sisters-t, viszont azt tényleg el kell ismerni, hogy Dorkánál sokkal jobb hangjuk volt a lányoknak. És hogy a produkciójuk szintén sokkal jobb volt, Dorka nagyon gyenge volt (tegnap is).
És hozzáteszem, engem aztán teljesen hidegen hagy, hogy fekete fickó-e a férje, vagy sem!
Én csak a NON STOP-nak szurkolok..:D
Persze jó hangja van még Király L Norbinak is, meg persze a többieknek is, de ők nem olyan jók :D
Remélem nem esik ki a non stop :)
De ők ha már ki is esnek ismertek lesznek és keresni fogják őket fellépéskre :)
Ugye ?? :)
lil'shine válasza
Mindenki közösüljön a saját fajtájával....
A magyaroknak SEMMI szükségük nincs arra,hogy az amúgyis kevés utód néger vagy cigány legyen...
Úgy látom,hogy nem érted a lényeget....
Igenis fontos lenne,hogy a magyarság megmaradjon és 100 év múlva ne mi legyünk kissebbségben.....
Miért van bajod azzal,hogy védem a magyarságot???????????ÉN NEM AKAROK cigányok és négerek között élni 50 év múlva...
ha te ezt akarod,akkor menjél el Afrikába vagy oda,ahol 80%-ban cigányok vannak..
na igen-igen.. :D
És mi lenne ha az elkezdett témánál maradnánk?? ;)
x-faktoor :D
Semmi bajom ezzel a témával se, de nem itt kellene ezt tárgyalni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!