Szerintetek ki nyeri meg az X-FAKTORT?
Figyelt kérdés
Nevet írjatok és indokoljátok is, légyszi. Válaszaitokat előre is köszönom :)2010. dec. 18. 18:27
1/9 anonim válasza:
Nicholas fog nyerni, és ma Király L Norbi fog kiesni. Mert bunda az egész!
2/9 anonim válasza:
remélem Norbi
még Vecának szurkoltam eddig, de ugye ő kiesett.
Csak műmájer Nicolas ne nyerjen..Az a lényeg
3/9 anonim válasza:
A jelenlegiek közül remélem Nikolasz fog nyerni,de Vecának szurkoltam eddig.Meg azt is remélem,hogy Norbi kiesik már végre,mert nem való az X-Factorba,és még a legelején ki kellett volna esnie.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, bár én Nikolas-nak szurkolok. Szerintem nagyon szép hangja van. Norbinak mondjuk ki nincs hangja. Jó hangulatot teremt, de az tuti hogy a Cd-jét nem hallgatnám. Ettől függetlenül szimpatikus, de szerintem nem ebbe a műsorba, hanem inkább valami szórakoztatóiparba való.
2010. dec. 18. 18:39
5/9 A kérdező kommentje:
3. válaszadóval egyetértek :)
2010. dec. 18. 18:40
6/9 anonim válasza:
ha nikolas nyer én nemtudom mitcsinálok...pedig tuti ő fog, mert bunda, mint a megasztár
utálom nikolast, nemis magyar, semmi keresnivalója itt, menjen romániába "énekelni"
7/9 anonim válasza:
hát remélem csaba
mert király l norbit bírom a legjobban de ő tuti nem :(
nikolasz meg hát.. :S:S nagyon nem bírom, és nem azért, mert nem magyar vagy nem Magyarországon él v mittomén
8/9 A kérdező kommentje:
Nikolasz Magyar, és ha már ennyire lemondod 4. válaszado akkor énekelnél te ugy mind ő. Leégne az arcodrol a bor mi?
Fedezték volna fel inkább nálunk SK-ban!
2010. dec. 18. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!