Hova lettek a régi animék? Pl: kamisama kiss, toradora, blek
Ma elkezdtem volna nézni a tegnap abbahagyott junjou romanticát ami tegnap még fent volt de ma már sehol sem találtam pl: animek.hu, animedrive, indavideo, magyaranime.hu-n SEHOL SEM TALALTAM:,( és megnéztem a többi ilyen régi animét pl nana, kamisama kiss, sekaichi hatsukoi-t tehat sokat megnéztem és azokat sem talaltam sehol se csak az ilyen nagyon popularokat pl attack on titan, mha.
Szóval valaki kérlek mondja el mi történt és mikor töltik vissza öket újra mert meghalok ha nem latom Usagi arcat meg szerintem nem csak én vagyok ezért felháborodva
2023.V.14
"Igen, nálam lehet a probléma xD"
Jó, ez inkább csak azt mutatja, hogy te nem értesz hozzá.
Akármilyen jó lehet a géped, ha van valami beállítás vagy olyan applikációt használsz, ami miatt előfordul ez a probléma, akkor tök mindegy milyen jó a géped, mert nem lesz megoldás.
Egyes böngészők máshogy működnek, egyes add-on-ok beleszólhatnak, sütik, akár lehet gond a videólejátszóval stb-stb.
Azért kíváncsiak ezekre, hogy egyrészt vagy megmondják, hogy mi idézi elő nálad, vagy hogy megpróbálják saját környezetükben reprodukálni.
Szóval igen, ez alapján tényleg nálad van a gond, mivel nálam egyszer nem volt ilyen és a leírtak alapján tized olyan erős a PC-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!