Mi ennek a dínós filmek a címe ? Már nagyon régi film
Nos ezt a filmet 7 évesen láttam kazettán , és most 32 vagyok , szóval már tényleg csak részletek jönnek az eszembe de azok olyan homályosak és kevesek ,hogy az tényleg kevés de én bízom bennetek,mert láttam,hogy már sok embernek segítettetek itt a gyakorin .
Nos a film az dínós:
A legelső részlet(persze lehet hogy nem az első de az én fejemben így jönnek sorban így emlékszem)
Egy nagy teremben vannak rengeteg ember és fent a színpadon talán ládában vagy ketrecben azt nem tudom de be van zárva egy repülő dino ,egy kövér összhaju ember ki engedi óvatos és talán zsebkendővek eteti de a madár (dinó) meg bolondul és kirepül,de ha jól emlékszem senkinek nem esik baja .
2 részlet:egy csomó,majom nagy ember szabásuak feketék elrabolnak egy embert,azt sajnos már nem tudom ki volt ,de elrabolnak és az egyik majom hatalmas követ akar rá dobni és pont itt jön majd a segítség talán lelövik szerintem lelövik ha jól emlékszem, és mind eközben egy fiú és egy lány menekül egy dinó elől egy erdőben,de végül a dinó bele esik egy kiálló fába
Nos igen ennyi az egész amire elmekeszem remélem ti tudjátok
Valószínűleg ő lehetett az (vagy esetleg egy másik feldolgozása az Utazás a Föld középpontja felé sztorinak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!