A boldogság nyomábanhoz hasonló filmek?
Sziasztok!
Tudnátok "A boldogság nyomában" - hoz hasonló filmeket ajánlani nekem?
Természetesen kerestem én is, találtam is párat, de azokat már megnéztem,hátha tudnátok olyat írni ,amit még nem láttam, vagy elkerülte a figyelmem.
Ami megfogott benne,hogy "Chris" a főszereplő minden tőle telhetőt megtett,hogy a családjáról gondoskodni tudjon,a felesége mégis többre,másra vágyott,és ezért még a gyerekét sem sajnálta elhagyni a legnagyobb nehézségek idején.És bár nagyon fájt a férjnek, a gyerekéről ő mégsem volt hajlandó lemondani,mindent megtett érte, és nem csak a fizikai szükségleteire figyelt,hanem a gyermek lelkére is,nem magát helyezte előtérbe,ahogy az anyuka tette,hanem a kisfiát.
Sajnos én is ebben a cipőben járok,a férjem épp készül elhagyni a családját,engem és a lányom,mert valami "újra" vágyik.Sok erőt merítek ezekből a filmekből.Egyrészt,mert a lányomnak is egyedül én maradok,és másrészt pedig,hogy a filmeken keresztül,úgy mond külső szemlélőként is belelátok ilyesfajta élethelyzetekbe.Látom,hogy igenis léteznek felelősség tudatos férjek,családfők is,akik nem a saját önző vágyaikat helyezik a család elé.Hogy igen is a jó oldalon állok,mert nem én dobok el mindent,nem én szállok ki mindent hátra hagyva,hanem maradok,és próbálok helyette is helyt állni.Hogy attól hogy ez a felfogás sajnos mára már megszokott, és elterjedt lett, attól még,nem normális, és semmiképp sem helyes.
Kicsit hosszú lett, de köszönöm,ha tudtok ilyen jellegű filmet ajánlani
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!