Hova lettek a régi animék? Pl: kamisama kiss, toradora, blek
Ma elkezdtem volna nézni a tegnap abbahagyott junjou romanticát ami tegnap még fent volt de ma már sehol sem találtam pl: animek.hu, animedrive, indavideo, magyaranime.hu-n SEHOL SEM TALALTAM:,( és megnéztem a többi ilyen régi animét pl nana, kamisama kiss, sekaichi hatsukoi-t tehat sokat megnéztem és azokat sem talaltam sehol se csak az ilyen nagyon popularokat pl attack on titan, mha.
Szóval valaki kérlek mondja el mi történt és mikor töltik vissza öket újra mert meghalok ha nem latom Usagi arcat meg szerintem nem csak én vagyok ezért felháborodva
2023.V.14
Vagy inkább az, hogy nézd normális oldalon, normális nyelven.
Évek óta vannak gondok indavideoval, megtanultam angolul és gogoanime és társain fent vannak.
Meguntam a magyar oldalakat. Ha nem akarsz agyfaszt kapni, akkor te is ezt teszed. Alapon előny a nyelv tudás.
Az egyik nap indára fellestem. Még mindig ugyanazok a problémák vannak.
Az uBlokk-kal se kerülöm el a vacak reklámot ott. Az anime közepén mégegy reklám, ami alatt újra indul az egész videó, full fekete kép.
Ismét küldtem be levelet az oldalnak, szokásukhoz híven arra akarja fogni, hogy biztos nálam van a gond.
Faggatóznak milyen a net, milyen a géped stb.
Megjegyzem: full grafon megy minden game a gépemen probléma mentesen, mindemellett a grafikai és modellező programok is nyitva szoktak lenni.
Pl amikor embert várok game partiba, meglegyen a létszám, közbe meg ügyködök.
Igen, nálam lehet a probléma xD
A másik említett oldalak pedig szeretettel várják az anyagi támogatást a fordításokért cserébe.
Meg szerintem kevesen is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!