Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bantalmazas a buszon.mit kell...

Petya1023 kérdése:

Bantalmazas a buszon.mit kell tennem?

Figyelt kérdés
A lenyeg hogy jottem haza a buszon, és egy nő meg egy férfi nagyon verekedtek es a nő előtte volt 5 órát a rendőrségen hogy feljelentse a csavot, ezt minxeng halottam, 40 év koruliek, és utána felhivtam a rendőrseget, és mondta a rendőr hogy menjek be itt a városba az orsre és adjam le a fotokat mindent, de előtte aztmondta kijonnek, de utána felhivott hogy menjek be, direkt megkerdeztem hogy muszáj? Messengeres hanguzenetek, és par foto a két emberről hátulról mikor leszálltak, a lényeg az hogy szerintetek lefoglalhatják a telefonom a hanguzenetek miatt? mert azt nem tudom tovabbitani szinte sehogy

2023. máj. 5. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bejelentetted. Azért jelentetted be, hogy menjen oda egy rendőr, és válassza szét őket. Ha erre nem hajlandók, az már nem a te dolgod. Onnantól szarj bele!
2023. máj. 5. 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:
#1es Szóval, megmondtam a nevemmindenem nekem ebből semmi hátrányom nem lesz? az ember jót akart, a rendőrök meg nem kimennek stb, én járkáljak nekik, ha nem megyek nem gond?
2023. máj. 5. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Senkit nem fog érdekelni, az ilyesmit általában lesz*rják (aztán majd ha vér folyik, vagy még nagyobb baj lesz, akkor intézkednek). Neked semmi félnivalód nincs, legfeljebb tanúnak idézhetnek be, és nem fogják lefoglalni a telefonodat, max elkérik a felvételt.
2023. máj. 6. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!