Damu Roland ártatlan volt vagy tényleg bántalmazta Vajna Timit?
Aki ilyent megtesz kamerák előtt, az szerinted mit csinál a négy fal között:
#3 lehet hogy akkor 2 pofon volt, de aki kettő pofont kioszt egy nőnek az legközelebb többet is kitud.
Egyébként nem Timi volt az egyetlen aki feljelentette. Volt vagy 3-4 csak nem volt elegendő bizonyíték hogy eliteljek. Nyilván nem egyszerű ezeket bizonyítani ha nincs látlelet, szemtanu stb.
És még ha a nő rögtön orvoshoz is rohan, két pofont nem tud bizonyítani az orvos. De attól még ugyanúgy bűncselekmény a két pofon is.
Meg ott van a tv műsoros kiborulasa, igaza van a negyesnek, ha kamerák előtt valaki ilyet csinál akkor négy fal között többre is képes.
A kollégái se szerettek vele dolgozni mert agresszív volt, kihallatszott az oltozobol ahogy Timivel orditozik stb.
Én nem akarom mosdatni a vajna timit, mert ő is megeri a pénzét, de azért erőszakot és bantalmazast nem érdemelt, de valószínűleg megtortent.
#6 damu elismerte hogy bántotta. Igaz ő csak pofont mondott de szerinted aki egy pofont rendbenvalonak tart az nem képes többre is?
Sok kollégája meg azt nyilatkozta róla hogy a munkában is agresszív volt velük szemben is, meg hogy az oltozobol kihallatdzott ahogy ordít Timivel stb.
Azt ragadod ki a tortentekbol amit akarsz?
Nyilván Tímea se egy minta példány, de damu igenis egy erőszakos sggfej volt.
És?
Damu pofont mondott de nyilván nem ennyi volt ott. Ez az a módszer amit a kisgyerekek is alkalmaznak ha megverik az öccsüket hogy "de nem is ütöttem akkorát, nem tudom miért sír".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!