Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Damu Roland ártatlan volt...

Damu Roland ártatlan volt vagy tényleg bántalmazta Vajna Timit?

Figyelt kérdés

2021. dec. 27. 13:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%
#10 én úgy tudom az a jelenet nem ment le a tvbe csak YouTubeon van fent. Ha megjatszott lett volna biztos leadjak.
2021. dec. 30. 13:34
 12/21 anonim válasza:
100%
#11 Ott a videón a tv2 emblémája, ha nem adták le, akkor honnan vette fel az illető, aki feltöltötte a yt-ra?...
2021. dec. 30. 15:19
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a pofon igaz, a nemi erõszak viszont egy full palácsikhazugság.
2021. dec. 30. 15:24
 14/21 anonim ***** válasza:
16%
#12 mert nem rakhattak rá az emblémát attól hogy nem adták le? Nem tudom hogy aki feltoltotte neki honnan van meg. Lehet hogy leadtak. De én úgy tudom nem.
2021. dec. 30. 17:50
 15/21 demokrácia válasza:
87%
Ha nem a nggyhatalmú fidesznyik Vajna a férje, akkor nincs ügy, legalábbis sokkal kisebb. Vajna egy riportban kijelentette: eltiporom ezt az embert. Egyeseknek szabad szemétkedni, másoknak nem, ilyen világban élünk.
2022. jan. 1. 10:24
 16/21 anonim ***** válasza:
81%

#15 elég szomorú hogy csak akkor lesz ügy egy bantalmazasbol ha egy nagy hatalmú ember úgy akarja.

Ha nincs vajna akkor Roland ezt is megússza mint ahogy a 3 másik barátnője bantalmazasat is, és még ki tudja hány nővel tette volna meg.

2022. jan. 1. 11:37
 17/21 anonim válasza:
55%
Saját feleséget hogyan lehet "megerőszakolni"?
2022. jan. 7. 19:47
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
Minden erőszaknak számít, amit valakinek az akarata, tiltakozása ellenére csinálnak. Itt nem szempont, hogy az elkövető és áldozat milyen kapcsolatban állnak egymással. Egy feleség is mondhat nemet a férjnek, és ha ennek ellenére közösül vele, az szexuális erőszak (és minden más egyéb, ami közben történik).
2022. jan. 7. 19:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Megfordítanám a kérdést: A házasságon belüli nemi erőszak miben is különbözik bármilyen más nemi erőszaktól? Még arra is van érv, hogy valahol rosszabb, mint egy vadidegen:

Akit egy vadidegen erőszakol meg, annak egy kellemetlen emlékkel kell együtt élnie. Akit a férje, annak (sok esetben) az elkövetővel.

2022. jan. 8. 12:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem felkepelte erre palacsik meg azt mondta magaban jo van bammeg ha lud legyen kover eroszakert foglak bebortonoztetni.
2022. jan. 10. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!