Damu Roland ártatlan volt vagy tényleg bántalmazta Vajna Timit?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 13:57
11/21 anonim válasza:
#10 én úgy tudom az a jelenet nem ment le a tvbe csak YouTubeon van fent. Ha megjatszott lett volna biztos leadjak.
12/21 anonim válasza:
#11 Ott a videón a tv2 emblémája, ha nem adták le, akkor honnan vette fel az illető, aki feltöltötte a yt-ra?...
13/21 anonim válasza:
Szerintem a pofon igaz, a nemi erõszak viszont egy full palácsikhazugság.
14/21 anonim válasza:
#12 mert nem rakhattak rá az emblémát attól hogy nem adták le? Nem tudom hogy aki feltoltotte neki honnan van meg. Lehet hogy leadtak. De én úgy tudom nem.
15/21 demokrácia válasza:
Ha nem a nggyhatalmú fidesznyik Vajna a férje, akkor nincs ügy, legalábbis sokkal kisebb. Vajna egy riportban kijelentette: eltiporom ezt az embert. Egyeseknek szabad szemétkedni, másoknak nem, ilyen világban élünk.
16/21 anonim válasza:
#15 elég szomorú hogy csak akkor lesz ügy egy bantalmazasbol ha egy nagy hatalmú ember úgy akarja.
Ha nincs vajna akkor Roland ezt is megússza mint ahogy a 3 másik barátnője bantalmazasat is, és még ki tudja hány nővel tette volna meg.
17/21 anonim válasza:
Saját feleséget hogyan lehet "megerőszakolni"?
18/21 anonim válasza:
Minden erőszaknak számít, amit valakinek az akarata, tiltakozása ellenére csinálnak. Itt nem szempont, hogy az elkövető és áldozat milyen kapcsolatban állnak egymással. Egy feleség is mondhat nemet a férjnek, és ha ennek ellenére közösül vele, az szexuális erőszak (és minden más egyéb, ami közben történik).
19/21 anonim válasza:
Megfordítanám a kérdést: A házasságon belüli nemi erőszak miben is különbözik bármilyen más nemi erőszaktól? Még arra is van érv, hogy valahol rosszabb, mint egy vadidegen:
Akit egy vadidegen erőszakol meg, annak egy kellemetlen emlékkel kell együtt élnie. Akit a férje, annak (sok esetben) az elkövetővel.
20/21 anonim válasza:
Szerintem felkepelte erre palacsik meg azt mondta magaban jo van bammeg ha lud legyen kover eroszakert foglak bebortonoztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!