Miert idzadok ennyire?
185cm
19 eves vagyok
Vékony alkat. 65kg
Mar kis korom ota ez van mindig ha, zavarba jövök, vagy nevetek akkor elkezdek a honajamon es a hatamon izzadni kegyetlenul es nagyon gaz suliba ez, izzadsag szagom telen is az osszes evazakban van es en sem szeretem, de nem tudom mit tegyek és a nyár a legrosszabb mert akkor még ennél jobban izzadok ha poloban,puloverben vagyok, es nyaron szokott kijonni a hatamon es a hasamon, melkasamon ilyen kis pattanasok is es nagyon szokott viszketni.
Valami tanacs?
Szerintem ezzel semmi baj.Emberek vagyunk mindenki másmilyen.
Stiftek és izzadásgátlók vannak ezekkel lehet orvosolni a problémát.
Fürödj gyakran.Használj testápolót.
Esetleg kérdezz meg egy dokit,de nem hiszem,hogy ez bármiféle
gondot okoz.
Esetleg az étkezéseden kell változtatnod.
Zsíros dolgok helyett a zöldség gyümölcs és alacsony zsírtartalmú
ételek fogyasztását javaslom.
Én is ugyanilyen helyzetben vagyok 35 éve. Gyógyszertárban kapható "5-ös számú oldat" néven futó ecsetelő. Ez teljes mértékben elveszi az izzadságszagot. Frissen borotvált hónaljra kell vattakoronggal pamacsolni előző este. Viszont szárítja a bőrt és tilos mindennap használni. Én 3naponta szoktam. Emellett a férfiaknak szánt dezodor (old spice) vált be. Abból is vannak gyümölcsös illatok,amik nem kimondottan férfiasak.
Viszont azt tanácsolom, hogy vizsgáltasd ki magad (nem rosszindulatból írom) mert, nekem pl egy nőgyógyászati betegség okozza az izzadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!