Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek hány munkahelye volt...

Kinek hány munkahelye volt már életében?

Figyelt kérdés
Nekem most szűnt meg 3 év után a mostaninál a munkaviszonyom, csak az a baj, hogy ez már elég sokadik hely az életemben. Ráadásul olyan dolgok miatt amikről nem egyedül én tehetek, mégis egyedül engem tettek miatta felelőssé. Kezd rohadtúl elegem lenni a magyarországi munkahelyi viszonyokból.. Most kb mindenki menjen vissza oda ahonnan előmászott életérzésem van..

2023. máj. 2. 22:31
1 2
 11/17 anonim válasza:
61%
8 munkahelyem volt,most nincs 26F
2023. máj. 2. 23:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen felejtős, hogy hibátlanok az emberek, de a munkáltatók is egyre inkább lehetetlen küldetéssé tesznek minden állás lehetőséget.

Mindenhová 20-25 éves embereket keresnek, aki 7/24-ben hajlamos alárendelni a teljes életét - "lojalitásból" - a cégérdekeknek. Ha 5-6 állást képes vagy betölteni nulla fizetésigénnyel, 5 diplomával, 470 felsőfokú nyelvvizsgát tanúsító okmánnyal a zsebedben és 22 évesen meg van még a 80 év szakmai tapasztalatod, akkor vagy csak "ideális munkaerő" nekik. Szerintem sehol máshol nem teszik meg azt az emberekkel a világon, mint itt, - hogy egy fizetésért 150 bőrt húznak le egy emberről, - de ez mára már alappá vált ebben a disznóólban sajnos.

Az meg egy haláltánc, hogy milyen szinten szívatják a lehetséges munkavállalókat, - 50000000 millió "interjú", találkozó, telefon, imél a semmire, (hogy utólag annyit ne mondjanak, hogy "Bukjál fel, - nem téged választottunk!") És ha ez nem lenne elég: felejtsétek el, hogy 40 életévet betöltött emberként számításba jöhetsz munkaerőként - szemben azzal, hogy akik most aktív munkaerőként jöhetnek számításba, még élnek, nem fognak nyugdíjba menni, - mert pár év alatt feltornásszák megélhetetlen magasságokba a "nyugdíjkorhatárt" (úgy 5-600 évre)! Milyen jó, hogy lehet egy életen át a semmire sarcolni - kötelezően - embereket! :D

Nekem eddig öt munkaköröm volt, - de elképesztően szerencsésnek is mondhatom magam! Attól viszont egy percig sem tartok, hogy meg fogom élni a "nyugdíjat", - mondjuk nem is bánom, mert Magyarországon a nyugdíjasokra úgy tekint a társadalom többsége, mint a véres rongyra, - mint ha ők tehetnének arról, hogy melyik korba születtek és hogy milyen körülmények között, ill. hogyan tudták túlélni a szocializmust.

Azzal vigasztalom a gyűlölködőket, hogy HA "SZERENCSÉJÜK" LESZ, őket is fogja majd gyűlölni az ország lakosságának túlnyomó hányada! - Mondjuk ahhoz meg is kellene élni az 5-600 évet! :D

2023. máj. 3. 00:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A 8. munkahelyemen vagyok már lassan 10 éve. De voltak köztük olyanok is, ahol egy évet sem töltöttem el.

40N

2023. máj. 3. 00:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Szomorúan olvasom a kommenteket..
2023. máj. 3. 10:05
 15/17 drummer33 válasza:
1 munkahelyem van eddig, 7 éve vagyok itt - 30 F
2023. máj. 3. 13:33
 16/17 Thunderfairy ***** válasza:
Fél évig volánnál mint festő. 5 napot feketén köműves melett. 1 szüreti időszak 1-2 hónapig. 26 éve a jellenlegi munkahelyen de nem azért mert nem váltanék szivesen hanem mert nem nagyon akarnak megfelelni az itteni minimálkbéres helyek. Tehát én sem azért vagyok a jellenlegin ilyen régotta mert ott akarnék minimumért dolgozni.
2023. máj. 3. 19:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

1. Munkahelyem

11.éve dolgozok ott

32 éves vagyok

Ezt az évet még végig dolgozom,decemberben fogok felmondani,hogy jan 1.-től szabad lehessek.

Eleinte szerettem, aztán motivált voltam,hogy egyre magasabb beosztás,egyre nagyobb bér,feljebb mászni a ranglétrán.

Mostanra eljutottam oda,hogy szívem mélyéből gyűlölöm.

Lélekölő munka,mintha eladnád a lelkedet,de nem kapnál érte semmit.

2023. máj. 4. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!