Kinek hány munkahelye volt már életében?
Természetesen felejtős, hogy hibátlanok az emberek, de a munkáltatók is egyre inkább lehetetlen küldetéssé tesznek minden állás lehetőséget.
Mindenhová 20-25 éves embereket keresnek, aki 7/24-ben hajlamos alárendelni a teljes életét - "lojalitásból" - a cégérdekeknek. Ha 5-6 állást képes vagy betölteni nulla fizetésigénnyel, 5 diplomával, 470 felsőfokú nyelvvizsgát tanúsító okmánnyal a zsebedben és 22 évesen meg van még a 80 év szakmai tapasztalatod, akkor vagy csak "ideális munkaerő" nekik. Szerintem sehol máshol nem teszik meg azt az emberekkel a világon, mint itt, - hogy egy fizetésért 150 bőrt húznak le egy emberről, - de ez mára már alappá vált ebben a disznóólban sajnos.
Az meg egy haláltánc, hogy milyen szinten szívatják a lehetséges munkavállalókat, - 50000000 millió "interjú", találkozó, telefon, imél a semmire, (hogy utólag annyit ne mondjanak, hogy "Bukjál fel, - nem téged választottunk!") És ha ez nem lenne elég: felejtsétek el, hogy 40 életévet betöltött emberként számításba jöhetsz munkaerőként - szemben azzal, hogy akik most aktív munkaerőként jöhetnek számításba, még élnek, nem fognak nyugdíjba menni, - mert pár év alatt feltornásszák megélhetetlen magasságokba a "nyugdíjkorhatárt" (úgy 5-600 évre)! Milyen jó, hogy lehet egy életen át a semmire sarcolni - kötelezően - embereket! :D
Nekem eddig öt munkaköröm volt, - de elképesztően szerencsésnek is mondhatom magam! Attól viszont egy percig sem tartok, hogy meg fogom élni a "nyugdíjat", - mondjuk nem is bánom, mert Magyarországon a nyugdíjasokra úgy tekint a társadalom többsége, mint a véres rongyra, - mint ha ők tehetnének arról, hogy melyik korba születtek és hogy milyen körülmények között, ill. hogyan tudták túlélni a szocializmust.
Azzal vigasztalom a gyűlölködőket, hogy HA "SZERENCSÉJÜK" LESZ, őket is fogja majd gyűlölni az ország lakosságának túlnyomó hányada! - Mondjuk ahhoz meg is kellene élni az 5-600 évet! :D
A 8. munkahelyemen vagyok már lassan 10 éve. De voltak köztük olyanok is, ahol egy évet sem töltöttem el.
40N
1. Munkahelyem
11.éve dolgozok ott
32 éves vagyok
Ezt az évet még végig dolgozom,decemberben fogok felmondani,hogy jan 1.-től szabad lehessek.
Eleinte szerettem, aztán motivált voltam,hogy egyre magasabb beosztás,egyre nagyobb bér,feljebb mászni a ranglétrán.
Mostanra eljutottam oda,hogy szívem mélyéből gyűlölöm.
Lélekölő munka,mintha eladnád a lelkedet,de nem kapnál érte semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!