Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Budapesti Repülőtéren...

A Budapesti Repülőtéren belehet ide menni?

Figyelt kérdés

[link]

Ez hol található?

Innen jól látható a parkoló repülők, itt szokott állni az Emirates. Azt szeretném látni

Sajnos a kilátóteraszról nem lehet látni. Ide belehet menni, vagy csak ha utazok?

2023. ápr. 24. 21:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Igen, erről beszélgetünk, csak a 17-es szerint ez sem lehetséges, és mi vagyunk az értetlenek. Nekem annyiból volt szerencsém, hogy Kránitz Balázs volt a vezetőnk, ő legalább hangosan beszél, érdemesen, néha viccesen.
2023. máj. 4. 12:22
 22/27 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a fotóm

Ez volt a legközelebbről látott repülőgép. Mint látszik, nem mentünk olyan közel hozzájuk mint amiket megígértek. Ennél közelebb busszal sem mehettünk.

2023. máj. 4. 12:22
 23/27 A kérdező kommentje:

21#

Nekünk egy idős bácsi volt. Mesélt dolgokat, de ha kérdeztünk nem válaszolt, azt mondta majd később válaszol.

Balázzsal lehet mókásabb lett volna. Őt szoktam látni YouTubeon.

2023. máj. 4. 12:23
 24/27 anonim ***** válasza:

Igye direkt csináljátok... Mondjátok hogy nem vagytok ennyire értetlenek!!!!!

Azok a képek teleobival készültek ami összenyomja a teret. Sokkal közelebbinek tűnik a gép vele.

Soha sehol nem engednek közel egy üzemelő repülőtéren semmilyen géphez!

Menjetek el egy repülőnapra Kecskemétre. Majd meglátjátok hogy milyen "közel" vannak azok a gépek amik a dinamikus programban részt vesznek. Pedig ott komoly őrség és kordon is van.

Voltam több túrán. Sőt, több spottertúrán is, ahol közelebb is lehet menni a gépekhez, töviről hegyére ismerem a repteret.

2023. máj. 4. 15:19
 25/27 anonim ***** válasza:

24. Egy vicc poénjával válaszolok: Igazad van.

(Egyébként hivatásos fotós vagyok, nekem nem kell magyarázni az objektívek perspektivikus torzítását).

2023. máj. 4. 16:10
 26/27 A kérdező kommentje:

2 busz volt akkor a reptéren.

Az egyik túracsoport mi a másik túracsoport 30 perccel hamarabb ment be.

Azok a látogatók is kicsi picit közelebbről láthatták a felszállást, leszállást mint mi. Azt milyen optikai csalódással magyarázatok?

2023. máj. 4. 16:14
 27/27 anonim ***** válasza:

Jah persze hivatásos fotós vagy.

Ha így lenne nem linkeltél volna ilyen képeket hogy a kérdezőt túráztasd még pluszban.

Kérdező te meg tegyél panaszt az LKK-nál.

Itt hiába sírsz, nem tudunk segíteni a nyomorodon.

Dolgozz a reptéren, akkor közelebb kerülhetsz a gépekhez. Civilként, üzemelő gépekhez ennél sokkal közelebb nem mehetsz. FOgadd el.

2023. máj. 4. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!