A Budapesti Repülőtéren belehet ide menni?
Ez hol található?
Innen jól látható a parkoló repülők, itt szokott állni az Emirates. Azt szeretném látni
Sajnos a kilátóteraszról nem lehet látni. Ide belehet menni, vagy csak ha utazok?
Ez a fotóm
Ez volt a legközelebbről látott repülőgép. Mint látszik, nem mentünk olyan közel hozzájuk mint amiket megígértek. Ennél közelebb busszal sem mehettünk.
21#
Nekünk egy idős bácsi volt. Mesélt dolgokat, de ha kérdeztünk nem válaszolt, azt mondta majd később válaszol.
Balázzsal lehet mókásabb lett volna. Őt szoktam látni YouTubeon.
Igye direkt csináljátok... Mondjátok hogy nem vagytok ennyire értetlenek!!!!!
Azok a képek teleobival készültek ami összenyomja a teret. Sokkal közelebbinek tűnik a gép vele.
Soha sehol nem engednek közel egy üzemelő repülőtéren semmilyen géphez!
Menjetek el egy repülőnapra Kecskemétre. Majd meglátjátok hogy milyen "közel" vannak azok a gépek amik a dinamikus programban részt vesznek. Pedig ott komoly őrség és kordon is van.
Voltam több túrán. Sőt, több spottertúrán is, ahol közelebb is lehet menni a gépekhez, töviről hegyére ismerem a repteret.
24. Egy vicc poénjával válaszolok: Igazad van.
(Egyébként hivatásos fotós vagyok, nekem nem kell magyarázni az objektívek perspektivikus torzítását).
2 busz volt akkor a reptéren.
Az egyik túracsoport mi a másik túracsoport 30 perccel hamarabb ment be.
Azok a látogatók is kicsi picit közelebbről láthatták a felszállást, leszállást mint mi. Azt milyen optikai csalódással magyarázatok?
Jah persze hivatásos fotós vagy.
Ha így lenne nem linkeltél volna ilyen képeket hogy a kérdezőt túráztasd még pluszban.
Kérdező te meg tegyél panaszt az LKK-nál.
Itt hiába sírsz, nem tudunk segíteni a nyomorodon.
Dolgozz a reptéren, akkor közelebb kerülhetsz a gépekhez. Civilként, üzemelő gépekhez ennél sokkal közelebb nem mehetsz. FOgadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!