Hogy lehet az, hogy a repülőtéren nem veszik észre a táskában maradt bicskát?
Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 14:50
1/9 anonim válasza:
Budapesten egy háticsák di amittal is felengednek máshol meg egy körömreszelő miattkipakolnak meg motoznak.
2/9 A kérdező kommentje:
Azért sem értem mert pl. a magasszárú cipőket levetetik, ezt meg nem veszik észre...
2023. febr. 23. 15:09
3/9 anonim válasza:
Egyszer a babámmal utaztunk, szoktunk szexuális segédeszközöket is igénybe venni, azt vittünk magunkal a nyaralásra is. Athénban kipakoltattak a kézitáskából, amiben volt elemes manulis, meg egy strap-on műbroki. Ott figyegtek a biztonsági pulton.
4/9 anonim válasza:
Dolgoztam az ub-n. Nagyon könnyű kiszúrni a bicskát a röntgen képen, jó nagy vakegér volt, aki nem vette észre, már amennyiben tényleg megtörtént.
5/9 anonim válasza:
Mondjuk a bicska pont az a dolog ami összehajtva röntgen felvételen nem feltétlenül felismerhető.
6/9 anonim válasza:
5ös
4-es vagyok. De, nagyon is felismerhető.
8/9 anonim válasza:
Nem, nem 5ös él a pont. Mégegyszer mondom, hogy dolgoztam ott és ugyanolyan könnyű észrevenni az összehajtott bicskát, mint a nyitotottat. Nagyon jellegzetes képe és körvonalai vannak a röntgenen, könnyű kiszúrni és nem lehet mással összetéveszteni.
9/9 anonim válasza:
8. Illatszerek között a paprikaspray, bicska, és a mini vipera is remekül érzi magát. Soha nem volt gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!