Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy lehet az, hogy a repülőté...

Hogy lehet az, hogy a repülőtéren nem veszik észre a táskában maradt bicskát?

Figyelt kérdés

2023. febr. 23. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Budapesten egy háticsák di amittal is felengednek máshol meg egy körömreszelő miattkipakolnak meg motoznak.
2023. febr. 23. 15:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért sem értem mert pl. a magasszárú cipőket levetetik, ezt meg nem veszik észre...
2023. febr. 23. 15:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer a babámmal utaztunk, szoktunk szexuális segédeszközöket is igénybe venni, azt vittünk magunkal a nyaralásra is. Athénban kipakoltattak a kézitáskából, amiben volt elemes manulis, meg egy strap-on műbroki. Ott figyegtek a biztonsági pulton.
2023. febr. 23. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam az ub-n. Nagyon könnyű kiszúrni a bicskát a röntgen képen, jó nagy vakegér volt, aki nem vette észre, már amennyiben tényleg megtörtént.
2023. febr. 23. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a bicska pont az a dolog ami összehajtva röntgen felvételen nem feltétlenül felismerhető.
2023. febr. 24. 01:56
 6/9 anonim ***** válasza:
43%

5ös

4-es vagyok. De, nagyon is felismerhető.

2023. febr. 24. 09:36
 7/9 anonim válasza:
68%
5.nél a pont.
2023. febr. 28. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem, nem 5ös él a pont. Mégegyszer mondom, hogy dolgoztam ott és ugyanolyan könnyű észrevenni az összehajtott bicskát, mint a nyitotottat. Nagyon jellegzetes képe és körvonalai vannak a röntgenen, könnyű kiszúrni és nem lehet mással összetéveszteni.
2023. márc. 1. 13:28
 9/9 anonim válasza:
68%
8. Illatszerek között a paprikaspray, bicska, és a mini vipera is remekül érzi magát. Soha nem volt gondom.
2023. márc. 1. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!