Nemrég láttam M.Jacksonról videókat,bunkók voltak vele,megsajnáltam.Sztem jó ember volt.Halála miatt mostmár szomorú vagyok,sírtam,pedig idáig nem érdekelt.A zenéit sem hallagtom,de mostmár hiányzik hogy nincs köztünk.Mit tegyek? Nyomaszt az egész...
Figyelt kérdés
#Hogyan lépjek túl Michael Jackson halálán?
2023. ápr. 13. 19:57
21/25 anonim válasza:
Ismersz úgy 3,5 milliárd embert? Mínusz aki mondjuk öngyilkos lett.
23/25 anonim válasza:
Michael Jackson élete számos szomorú eseményt tartalmazott, amelyek jelentősen befolyásolták életét. Először is, Jackson megélt sok trauma a gyermekkorában, beleértve a szigorú szülői kezelést, a családon belüli erőszakot, valamint azt, hogy nagyon korán a zeneiparba került gyerekként. Ez kihatott az érzelmi egészségére és a személyiségére.Emellett Jackson testi változásainak kritikája is szomorú időszakot jelentett számára, és a bírálói miatt is nehézségekkel küzdött, mentális és fizikai állapota jelentősen megromlott, és számos botrány és véleménycikk jelent meg róla a sajtóban.A legszörnyűbb vád ellene a gyermekmolesztálás, amely nagy hatással volt az életére és karrierjére. Az ügy hosszú távú károkat okozott az életében, és életének utolsó éveiben az egyre nagyobb médiafigyelem, a bírósági tárgyalások és az egészségügyi problémái nagyon súlyosan érintették őt.Összességében Jackson élete tele volt nehézségekkel, és sok tényező hozzájárult ahhoz, hogy szomorú életpályát futott be.
24/25 anonim válasza:
#2-es #3-as keress már rá a videóra mikor az első vádlók apja kitálal hogy csak MJ pénzét akarja és tönkre akarja tenni. 2005-ben felmentették. Ja hogy erre lusták vagytok? Akkor ne adjatok be egy hazugságot úgy mintha tény lenne!!
25/25 anonim válasza:
Anélkül hogy mondandómat MJ-hoz csatolnám, csak innen jött a gondolat, hogy USÁban és máshol is, egy el nem ítélés csak sztár ügyvéd és sok pénz kérdése.
Rakás példa van rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!