Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Állandóan dühös és depressziós...

Állandóan dühös és depressziós vagyok, és utálom magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
19f

2023. márc. 8. 07:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Sportolj, valami intenzív, küzdősport jellegűt, és vagy meditálj.
2023. márc. 8. 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezz meg egy pszichológust.
2023. márc. 8. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Kérj beutalót a pszichiátriára. Ott egy pszichiáter gyógyszerekkel kezelés alá vesz, illetve ad beutalót a pszichológushoz. Így testileg és lelkileg is kezelve lesz a gondod.
2023. márc. 9. 05:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért ne kezdd rögtön pszichiáterrel, az az elmebetegek orvosa, pszichológushoz menjél, és sportolj, amit itt is ajánlottak. A sport, illetve a mozgás fokozza az adrenalin szintet, ami a jó kedély hormonja. Biciklizzél nagyokat, vagy kiránduljál erőben, keress túraútvonalakat, egyedül is teheted, csak ne térjél le a kijelölt útról, nehogy eltévedjél. Vagy olvass, és akkor beleéled majd magad másoknak az életébe, helyzetébe, ez is stresszoldó. - De mióta vagy ilyen és szerinted miért?
2023. márc. 9. 11:51
 5/8 A kérdező kommentje:
3 mas muszáj sértegetni?
2023. márc. 9. 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:

#4 Elmebetegek orvosa? Mond te hülye vagy? Akkor aki depressziós az elmebeteg?! Te érzéketlen fasz. Itt okoskodsz aztán azt se tudod mit beszélsz... Akkor okoskodj egy kérdés alatt, ha át is élted a dolgot, van tapasztalatod. Ha a depresszió nagyon súlyos státuszban van akkor kitörölheti a fenekét a sporttal, pszichologussal.

#5 Neharagudj de mégis mi a szar a sértés azon, hogy menj pszichiáterhez?... Csak azt írtam le ahogy én leküzdöttem a súlyos depressziómat...

2023. márc. 9. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os! Neked minden szavad sértegetés, a stílusod miatt.
2023. márc. 11. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de nektek is érdemes lenne pszichológushoz fordulni.(#6-#7)
2023. márc. 11. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!