20-50 évesek közül, azok akiknek van valamennyi szőrzet hónaljban, miért "hordják" így? Engem egyszerűen csak érdekel a téma. A szüleim és nagyszüleim közül egyiknek sem éreztem soha izzadság szagát. A mai ember meg naponta kb kétszer dezodorozik.
A munkahelyemen a csajok kb minden wc látogatásnál ráfújnak még egyet.
Egyszerűen érdekel, hogy kinek van és miért.
Télen nem szoktam borotválni, maximum ha elmegyek fürdőbe-szaunába. Amikor már jön a jóidő és egyre többet vagyok félmeztelenül, vagy ujjatlan trikóba, akkor kb. hetente, kéthetente azért leszedem. Télen nem akarok vele annyit vacakolni, nyáron meg mégis esztétikusabb, ha nincs ott a szőrpamacs pl. amikor strandon napozok vagy ha beszélgetek valakivel és fel kell emelnem a karom, akkor ne a szőrös hónaljamat tárjam elé.
Izzadás és szagok terén terén nem látok különbséget télen, tehát nem izzadok jobban szőrösen, mint csupaszon. Nyáron viszont szerintem jobban izzadnék szőrösen.
Kérdező, miért gondolod, hogy az izzadás generációfüggő? Alkati kérdés, ki mennyire izzad.
Én pl. szinte sosem használok dezodort, mert nem izzadok. A hónaljamon pedig alig van szőr, magától ilyen, de azt a keveset is általában eltüntetem. Nőknél nem tetszik a szőrös hónalj, férfinál viszont a szőrtelenített fura.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!