20-50 évesek közül, azok akiknek van valamennyi szőrzet hónaljban, miért "hordják" így? Engem egyszerűen csak érdekel a téma. A szüleim és nagyszüleim közül egyiknek sem éreztem soha izzadság szagát. A mai ember meg naponta kb kétszer dezodorozik.
A munkahelyemen a csajok kb minden wc látogatásnál ráfújnak még egyet.
Egyszerűen érdekel, hogy kinek van és miért.
Ha hatszor leírod ugyanazt, sem lesz más a válasz. A kettő nem függ össze.
Régebben (na nem olyan nagyon régen), a férfiak borotválták az arcukat. Máshol nem volt szokás szőrteleníteni.
Nőknél semmiképpen.
Később jött a fekete hajú nőknél a bajúszka eltüntetése, láb gyantázása. Ez us max. 30-35 éves korig.
Intim területek meg szóba sem kerültek.
Bildogult ifjúságomban csak színpadon szereplő nők borotválták a hónaljukat.
A dezodor egyébként csak ront a helyzeten.
Pedig van összefüggés a kettő között. A szőr felfogja a szagot.
Az izzadság és szag az a két külön álló tényező.
Ugyan egy helyen vannak, de a szagnak oka van sok esetben.
Olvass utána. Stressztől egészen a hormon problémákig sok minden okoz kellemetlen szagot.
Az egyre fiatalabb generációk az egyre gyorsuló stresszes világban, milliónyi ingernek vannak kitéve, ami fokozza pl a stresszt is.
Tiniként csak izzadtam keményen, de szaga nem volt.
Huszonévesen egy stresszes pár évben olyan durván fura szagom volt, hogy magamtól is rosszúl voltam.
Amint kilábaltam a nehéz helyzetből minden normalizálódott.
A spay meg semmit nem ér, olyan, mint szar szagba illatosítót fújni.
Az "izzadsággátlók" /dezodorok pedig aluminium tartalmúak és zárják a bőr pólusokat.
Az aluminium pedig nem egészséges a szervezetnek, de ha ideiglenesen segít a szagtalanításban oké, de jobb rájönni a probléma gyökerére.
Az meg más kérdés, hogy valaki higiénia hiánya miatt szagos.
Nagyon kedvesek a válaszok. De nem ez volt a kérdés.
Hanem hogy ki az, aki így hordja és miért.....
A kérdésre nem kaptam választ. A kérdés az volt, hogy 2023 áprilisban kinek van hónalj szőrzete. -Jani 34 éves, sportoló, így tetszik neki egy centisre trimmelve, -Julcsi 46 éves, nem foglalkozik a témával, jó úgy neki.
Ez volt a kérdés.
Körítésekre és általánosságokra érkeztek válaszok. Amúgy ezek közül számomra az #5-ösben volt a legtöbb használható információ, azt persze lepontoztátok a sárga földig
De a gyakorin amúgy sem lehet értelmesen beszélgetni, úgy látom. Itt éli ki sok ember a "kibe hogyan kössek bele" frusztrációját.
Olyan hogy egy kérdésnél a kérdésre válaszolnak vagy üresen hagyják, az nem működik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!