Fiúk segitenétek? (bővebben lennt)
Az egyik fiú osztálytársam (bár jobb kifejezés a féreg)folyamtosan bunkózik, beszólogat, szemétkedik! és ez igy megy már több éve!!! Megbeszélni nem lehet vele ő ezt egy jó szórakozásnak tartja és a fa***ért se hagyná abba! Most már eléggé bevagyok pöccenve és bosszút akarok állni!!! Azt szeretném ha visszakapná!!!!
Arra gondoltam h valaki megverhetné.... gyenge izomtalan ronda 18 éves féregről lenne szó.... Persze én is megverhetném de szerintem így nagyobb hatást tudnék kellteni.... 1 Sörért cserébe segít vki? Persze ha van más ötlet azt is leírhatjátok! Kort is irjatok lécci!
1sör logikusan végig gondolva kevés
mert lehet h feljelent és jól megbüntetnek meg járhatok be tárgyalásra
Az ofőm nem túlzottan kedvel de azért megszokott védeni és rászolni az xyra h hagyja abba. Az igazgatóval jóba vagyok csak szerintem ő túl laza és nem tudom h történne- e bármi változás! na mind1!
A pofon jó ötlet csak túl magas és nem tudom felérem e. akkor max akkor pofozom fel ha éppen űl! XD
megint uccsó vok :D
majd szolj ha tökön rugtad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!