Mit jelent az, hogy LB? Kis 13-14 éves lányoknál látom, és egyszerűen fogalmam sincs mi az.
Szia.
Nem állok kapcsolatban 13-14 éves lányokkal, és sosem láttam még sehol ezt az LB-t, de abból kiindulva, hogy a BF angolul best friendet jelent, a magyar LB is lehet, hogy a legjobb barát(nő) rövidítése. Persze, ha nem így van, valaki majd úgyis kijavít. :)
VANNAK ijenek pl én meg azt nem tom mi az a LOL sok hejen látom
de levagyunk maradva mi felnöttek
még csoda hogy a számitogéphez értek
Szia!
LB=Legjobb barátnő. Én is így láttam, de mást is jelenthet. A LOL pedig (ha már szóbajött) Egy angol kifejezésből jön: Lot of laugh (LOL) = Sok nevetés. Vicces helyzetekben írják chateléskor, vagy olyan gondolat után, amit nem gondolnak komolyan.
Az megint más tészta, hogy a magyar fiatalok össze-vissza használják, legtöbbjök úgy, hogy azt se tudja mit jelent. :-(
Hát igen, az LB=legjobb barát
amúgy én se értettem egy darabig.
deh vannak még ilyen rövidítések mint pl: JB és ez a két betű "összeolvad" és úgy tűnik mintha egy kis száracskával lenne egy B betű. ennek a jelentése=jonas brothers. meg van a Th ami szintén "összeolvad". mind a 2 zenekar
am bocs hogy kicsit elkalandoztam az eredeti témától, csak muszáj volt leírnom!! XD
hat igem,elég sok a fölös.
a 6 éves lányom mondta nekem,hogy:
-Te kéró..
:)
lb -legjobb barátnő
vagy angolul
bf - best friends = legjobb barátnő
LB=Legjobb Barátnő !!
és egyépként::: valaki irta h JB = Jonas Brothers. De az nem csak az lehet. hanem Justin Bieber is lehet *-* ♥♥♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!