Szerintetek igazságos fent az isten? Es sokszor azt érzem hogy nem, mindig annak van több pénze akinek alapból van igazságtalannak tartom , 22 eves fodrász vagyok katásként lassan 1 éve annyit se keresek hogy szárazkenyeret vegyek szerintetek van
Menj egy gyárba dolgozni, takarits, Budapesten is keress munkat vagy irany nyugat.
Isten meg egy kitalalt leny, gondolat.
Semmi koze a keresztenyek szerinti szerethez, ezt a tortenelem is bizonyitja.
Az elet olyan-amilyen.
Se jo, se rossz. Ez a te szubjektiv velemenyed, mert onzo vagy.
Szerinted a pénz áldás ?
Egy ateista kérdése... :)
....de sajnálom h nem találod a szamitasodat, talán lehetne fix munkavállalás és mellette Kata.... De tudok több embert is, aki fusiban tolja a fodraszkodast. Nem biztatlak, csak mesélem :)
De miért nem keresel? Nincs kliens? Alacsonyra lövi az árat a konkurencia? Bénán vágsz? Nem lehet veled kijönni?
Lehet várni az öreg tábornokra, míg fűrészeled az ágat magad alatt, csak nem biztos, hogy megéri.
Szia. Nem tudom mennyire vagy vallásos, de ha semennyire, az sem gond. Szép ez a kérdés.
Az életben annyi igazságtalanság van. A jók elmennek, a rosszak maradnak, a rosszak kapnak több pénzt, stb.
Viszont ahogy ez a Bibliában is le van írva, az élet a Földön csak átmeneti. Állítólag aki itt szenved egész életében, annak a halál után jó lesz. Én remélem ez tényleg így van. Kitartást neked, esetleg ha nem esik nehezedre, próbálj meg Istenhez beszélni, biztos vagyok benne, hogy kapsz választ a kérdéseidre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!