Hogyan hánytassam meg magam?
Félreértés ne essék, nem "divatból" csinálnám vagy mert ezzel fogyni szeretnék.
2 napja lázas vagyok és hányingerem van. Nem tudok rendesen nyelni/enni sem emiatt. (Aki már átérezte az tudja miről beszélek) és próbáltam hányni, de semmi. Ezt a "ledugom az ujjam a torkomon" inkább kihagynám.

Néhány felest lehúzol és kész.
szerintem 10 perc alatt 10 feles pálesz megoldja

Elször csak igyál meg egyszerre rengeteg meleg vizet.
Ha ettől se kezdesz hányni akkor igyál meg renteget meleg sós vizet.

Én már tapasztaltam ilyent. Sikerült meghányattatnom magam, és nem kellett ledugni a torkomba semmit.
Én úgy csináltam, hogy először is oda mentem a wc - hez és elkezdtem undorító dolgokra gondolni (kinek, mi az undorító). És persze lehajoltam.

A kérdést nem tették át az egészség kategóriába, de a válaszokat kitörölték.
Gratulálok.
Leírom, hogyan gondoltam a fertőtlenítőt:
nyilván a torkod is fáj, a fertőzés miatt.
Fogj egy kis kanál mézet, tegyél a tetejére PÁR CSEPP fertőtlenítőt. Olyat, amit külsőleg szoktak használni, és csepegtetős üvegben van.
Kend fel a torkodra oda, ahol fáj, és úgy, hogy kívül legyen a méz (tehát maradjon ott, ahova felkented).
Nem kell a kanállal piszkálni a torkod, elég az, ha a nyelés közben oda jut a méz és a gyógyszer.
Utána egy órán át ne egyél, ne igyál!
Ez nagyon hatékonyan öli a baktériumokat. A szopogatós cukorkák is így működnek, csak azok sokkal gyengébbek.
Persze nem marad ott örökké, egy idő után a gyomrodba is lejut, és ott is rendet rak valamennyire.
Még egyszer: PÁR CSEPP gyógyszerről van szó, semmiképpen sem szabad nagyobb adagot alkalmazni!
És lehetőleg minél tovább maradjon a torkodban: ott, ahol fáj.
Ezt naponta 2-3 alkalommal lehet használni.

Annyit még, hogy hányni nagyon nem egészséges:
a sav tönkreteszi a nyelőcsöved, és a fogaid is.
Egy hányás még nyilván nem, de a gyakori már igen.
Csak akkor hasznos, ha tuti biztos mérgező anyagot ettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!