Hogyan hánytassam meg magam ha nem igazán megy úgy ha lenyomom a torkomon az ujjam? 19/L
Figyelt kérdés
valamit már láttam langyos vízről de nem emlékszem pontosan2022. szept. 20. 19:04
1/8 anonim válasza:
Ne hánytasd magad, a legnagyobb hülyeség amit tehetsz. Kérj segítséget inkább, ha ilyet tervezel, a bulimia komoly betegség.
2/8 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Szerintem max gyorsítsd az anyagcserédet...
Hosszabb távon érdemes lenne egy kicsit a lelkivilágoddal foglalkozni, hogy miért is jutottál el ide.
3/8 anonim válasza:
Mivel nem tudjuk, mi a cél, felelősségteljes ember nem ad tanácsot.
4/8 anonim válasza:
A gyomrodban sósav van. Bizonyos időnként megújul a gyomor nyálkahártyája, mert lemarja a gyomorsav.
Ha hánytatod magad, a sav szétmarja a nyelőcsövedet, a fogaidat. Mivel a fogzománcot feloldja, el fognak romlani a fogaid.
A táplálék nem jut le a belekbe, ahol felszívódna. Vitaminhiányod lesz. Beteg leszel.
Sportolj inkább, az elégetett kalória fogyást eredményez.
5/8 anonim válasza:
Nagyon nagyon kifogsz szurni magaddal, ha ezt a módját választod a fogyasnak. Lehet hogy lefogysz majd, de emellett beteg leszel és függője leszel a hánytatasnak...egy idő után bármit próbálsz enni, instant hányással reagál a szervezeted és nagyon nehéz ebből kikerulni, meggyógyulni. Ha mindenképp fogyni akarsz, akkor sportolj, például fuss, de hidd el nem akarod te ezt. Belekerulni könnyű, kikerulni belőle nagy munka.
7/8 anonim válasza:
Nézegess parlamenti közvetítéseket.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, nem fogom csinálni
2022. szept. 22. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!