Hogyan hánytassam meg magam? A sós víz és az ujjledugós módszer nem válik be.
Figyelt kérdés
Nem suliból akarok lógni, úgyis szünet van most, hanem holnaprol van szó2015. ápr. 5. 11:24
1/11 anonim válasza:
Beválik az, csak csináld keményebben. És igyál több folyadékot, az hígítja a gyomorsavadat is, kevésbé fog marni.
2/11 anonim válasza:
3 liter tej kihívás.
3/11 A kérdező kommentje:
Az jó csak kicsit feltuno h eltunik a tej :D
2015. ápr. 5. 11:47
4/11 anonim válasza:
Gyere hozzám, kapsz egy tisztességes gyomrost, és leszoksz az önhánytatásról!
5/11 anonim válasza:
Utolsó sem rossz.
Addig ütni valakit míg vért nem hány, korrekt :D
6/11 anonim válasza:
"Addig ütni valakit míg vért nem hány, korrekt :D"
Szerinted mire jó az önhánytatás?!
7/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk arra hogy ha ráderőszakolnak vmit,pl menj el vhová, de te nem akarsz,annak kikerülésére
2015. ápr. 5. 12:04
9/11 anonim válasza:
Mondom hogy szerintem üsd! Akkor biztosan nem kell elmennie sehová, bár lehet ráerőszakolnak majd egy kórházi megfigyelést. Én teljesen pofonpárti vagyok, csak az a nagy kár, hogy a hülyék hülyébbek lesznek ha verik őket :D
De tényleg hányásig lehet ütni valakit, aki erre vágyik.
Kérdező, te meg miért nem maradsz szimplán a s.ggeden és kész? Nem mész nem mész. Szüleid szólnak hogy menj, hát rossz gyerek leszel és nem mész. De úgyis lesz erősebb ember aki megfog és elvisz :D
10/11 A kérdező kommentje:
normális válaszokat vártam, nem hülyeségeket
2015. ápr. 5. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!