Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kádárkorszakban milyen volt...

Kádárkorszakban milyen volt az úttörőélet?

Figyelt kérdés
2023. márc. 3. 23:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Miről hadoválsz? Ennek mi értelme???
2023. jún. 22. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
Sejtettem a választ. És hiszek neked! Ne egy magamfajta idegen, anonim írogató ember véleményére adj, ő maximum találgathat, de legalább beismeri! Nem ítélkezni jöttem ide és bízom benne, hogy értelmesebb ember vagy, aki megőrzi a tartását politikai helyzettől függetlenül.
2023. jún. 22. 20:37
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha meg egy kommunista dolgokat, esetleg az alkoholgőzös sorkatonaságot éltető impotens, rothadó állkapcsú kutya vagy, akkor törjön le a kezed, hogy lepontoztál!

Ellenkező esetben én kérek elnézést!

2023. jún. 22. 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

Kissé érthetetlen vagy még mindig.

Az én fiatalkoromban mindenki volt kisdobos meg úttörő, és saját tapasztalatból írom, hogy semmi különös nem volt ebben, voltak mindenféle jó kis programok szervezve, az ideológia meg senkit sem zavart/érdekelt, nem is tolták túl.

Mint most a cserkészet, csak más néven.

2023. jún. 22. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:
25%
Akkor rendben.
2023. jún. 23. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!