Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elhízott társaim, veletek ez...

Elhízott társaim, veletek ez hogy működött/működik? Mi volt a legkellemetlenebb élmény kövéren?

Figyelt kérdés

A kérdésem leginkább azokhoz szól akik korábban vékonyak/átlagosak/izmosak voltak aztán elhíztak. Hány kilónál tűnt fel hogy meghíztál? Közben nem volt a fejedben, hogy változtatni kéne valamin? A változást mennyire jegyezték meg a körülötted lévő emberek, haverok, család? Mi volt a legkellemetlenebb dolog ami a hízás miatt történt és a régi testalkatoddal nem élted volna át? Esetleg az segített rávenni hogy elkezdj fogyókúrázni, ha nem akkor mi ad motivációt?

Nekem 14-15 kilót kéne leadnom, de mivel viszonylag jól érzem magam a testemben ezért nem igazán tudom rávenni magam a diétára. De pont ma elszakadt a fenekemnél a nadrágom és ez viszont jobban elgondolkoztatott. Ti mennyit szedtetek fel, tervezitek leadni?

26/F

2023. febr. 21. 21:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ér olyanként írni, aki volt hasonló helyzetben, de azóta már lefogyott?

Legkellemetlenebb helyzet: szédülés lépcsőzéstől, 4 emelet lépcsőzés utáni zihálás, krahácsolás, légzési problémák. Állóképesség zéró. Ami meg nem ennyire direkt: hogy ahhoz képest, amikor vékonyabb voltam (meg mostanhoz képest) milyen férfiak akarnak velem ismerkedni. És nem, nem azon vinnyogok, hogy vki, aki "ronda", leszólított. De hogy nem volt olyan, aki igényes, normális, kulturált lett volna, az azért szíven ütött (helyette volt egy csomó csöves, mocskosbőrű koszlidérc, kirohadt fogú, nagypapi, alkesz stb.).

Ami elindított a fogyókúrázás / életmódváltás útján, azok egyértelműen az eü.gondok voltak.

febr. 7. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!