Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elhízott társaim, veletek ez...

Elhízott társaim, veletek ez hogy működött/működik? Mi volt a legkellemetlenebb élmény kövéren?

Figyelt kérdés

A kérdésem leginkább azokhoz szól akik korábban vékonyak/átlagosak/izmosak voltak aztán elhíztak. Hány kilónál tűnt fel hogy meghíztál? Közben nem volt a fejedben, hogy változtatni kéne valamin? A változást mennyire jegyezték meg a körülötted lévő emberek, haverok, család? Mi volt a legkellemetlenebb dolog ami a hízás miatt történt és a régi testalkatoddal nem élted volna át? Esetleg az segített rávenni hogy elkezdj fogyókúrázni, ha nem akkor mi ad motivációt?

Nekem 14-15 kilót kéne leadnom, de mivel viszonylag jól érzem magam a testemben ezért nem igazán tudom rávenni magam a diétára. De pont ma elszakadt a fenekemnél a nadrágom és ez viszont jobban elgondolkoztatott. Ti mennyit szedtetek fel, tervezitek leadni?

26/F

2023. febr. 21. 21:38
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
65%
Engem hót nem érdekel, hogy kövér vagyok😂 mindig is az voltam, ez nem gátolt soha a csajozásban vagy a hétköznapi életben. Egyedül az zavar, hogy a kocsim ülése (e92) nagyon lent van és volt már, hogy mikor ültem be, akkor szétszakadt a combomnál a farmerom😂
2023. márc. 27. 20:19
 12/21 anonim ***** válasza:
#11, milyen magas vagy és hány kiló?
2023. márc. 28. 00:26
 13/21 anonim válasza:
100%
176 cm és 110 kiló
2023. márc. 28. 06:46
 14/21 anonim ***** válasza:
43%
Azt a széket még megeszed, vagy leülhetek rá?:D
2023. ápr. 15. 14:24
 15/21 anonim válasza:
100%
Igazából az exkedvesemmel történt a Balatonon.Leültünk kajálni,s a fapad széttört alatta,s nagyot esett,megütötte magát.192 kg-os volt,mindenki minket nézett.A büfés udvarias volt,nem tett megjegyzést.Drágám elpityeregte magát....
2023. ápr. 15. 15:38
 16/21 anonim válasza:

15)

A szakításotokban közrejátszott végül a volt párod súlya?

2023. ápr. 16. 13:36
 17/21 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem.Kiköltözött Angliába a testvéréhez.Sajnos.....
2023. ápr. 16. 13:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy vendéglátós boxba nem fértem be a hasam miatt, meg végigrettegtem a színházat/mozit, hogy mikor törik össze alattam a szék. Olyan is volt, hogy alig fértem bele a karfás székbe. Repülés előtt is voltak izgalmak, pedig akkor "csak" 120 kg körül voltam.
2023. ápr. 16. 14:16
 19/21 anonim válasza:
100%

18#

Ezek nekem is ismerősek, csak velem megtörtént hogy beszorultam egy ilyen boxba... Utoljára én ilyen 110 kiló lehettem mikor repültem de nem fapadossal mentünk és nem turistán szóval az nem volt vészes. Persze azóta híztam szóval nem tudom milyen lenne most, de 120 kg körül még mennyire fértél el? Most hány kg vagy?

2023. ápr. 16. 18:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem is rengeteg nadrágom szakad szét, mind így végzi, és elég hamar. Mackók előbb-utóbb szétrepednek a fenekemnél, farmerok lukassá dörzsölődnek a combjaim között, mert összeér. Én is vékony voltam sokáig, ez annyira belém épült, hogy akkor is annak tartottam magam, amikor már nem. Aztán húszon két-három-négy évesen lett a 70 kilóból 80, aztán 90. Kezdtek jönni az észrevételek, hogy emberesedtél, hú, pocakod van. Nem csak a ruhák szakadtak, repedt a szék, létrafok, nem lehet már csak úgy mindenre felugrálnom. Na de azóta azért néhány kilót visszafogytam. Te is fogytál kérdező?
okt. 12. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!