Miért nincs app a GYK-ból?
Az egy dolog, hogy saját bevallásod szerint ostoba vagy - ez egy jó kiindulópont ahhoz, hogy jobbá tedd, fejleszd önmagadat.
De még mindig nem értem, hogy minek neked a "Google kereső alkalmazás" ha a gyíkra írsz ki egy kérdést.
Telefonon is Chrome a neve és kizárólag te neved Google-nek a Chrome-ot.
Megkülönböztetés képpen... Keresőnek a böngészőt... Nagyon bölcs. Mondjuk nem értem, az eddigiek után miért lepődök meg.
"Azért, mert a telefonon Google a neve, és valaki Google-nek nevezte a Chrome-ot."
Ööö... nem. Androidon általában külön van Google és Chrome alkalmazás. A Chrome a is a Google-é és a Google is a Chrome.on fut, de két külön alkalmazás. Különbség például, ami alapján könnyen megkülönböztethető, hogy a Google-ben nem lehet lapokat nyitni, a Chrome-ban akár 100 felett is.
35 nem jöttél rá mi az a google.
Úristen bazdmeg ez már nem az én hatásköröm
"A Google internetes keresőrendszer, amely egyúttal (kapcsolt alkalmazásait is beleértve) térképként, pénzváltóként, számológépként, naptárként, helyesírás-ellenőrzőként és szótárként is használható."
Pofa be hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!