Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nincs app a GYK-ból?

Miért nincs app a GYK-ból?

Figyelt kérdés
Rengetegen írogatnának a telefonjukról kérdéseket és válaszokat.

2023. febr. 18. 13:51
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolt, hogyha egy kicsit az ujját a képernyőn végighúzza akkor kilép a googleból, aztán újra bejelentkezés meg ilyenek...
2023. febr. 21. 18:20
 12/39 anonim ***** válasza:
0%

Mi van? Hogyhogy kilép a google-ből? Mitől? És mi köze a google-nek a gyíkhoz vagy a böngészőhöz?

Gyerekek, ti tényleg ennyit tudtok?

Nem vagytok képesek egy értelmes gondolatot összeszedetten, érthetően megfogalmazni?

Nem is csodálom, hogy egyre többen hisztek a laposföldben meg a gyíkemberekben.

2023. febr. 21. 19:12
 13/39 anonim ***** válasza:

Fárasztó vagy nagyon 12 es.Vagy súlyos szövegértési problémáid vannak vagy csak egyszerűen értelmileg nem vagy a toppon.Bár szerintem mindkettő.

Tessék leírom a te kis csökevény értelmetlen agyadnak:

Telefonról szar gyakran kifagy telóról vagy egyszerűen ha húzod az ujjadat a tetves kijelzőn (oldalra vagy tökmindegy merre) simán kib* a webhelyről sőt még az alkalmazásból is.Egyszerűen szar,ha érted ha nem.

2023. febr. 21. 19:39
 14/39 anonim ***** válasza:
74%
És ráadásul a reklámok betöltésénél is van baj (merthát a googlenek fontosabb a reklám mint az, hogy a weboldal betöltsön).Kifagy,kidob nehéz átlátni.Ennyi, ha nem tetszik ne itt rinyálj, mi próbáljuk normálisan a másik tudtára hozni a véleményünket.Ha nem megy akkor csak sajnálni tudlak
2023. febr. 21. 19:42
 15/39 anonim ***** válasza:
35%

Én csak próbálom megérteni a problémátokat, de nem megy.

"gyakran kifagy telóról"

Az, hogy kifagy a böngésződ vagy a telefonod, az nem hiszem, hogy a gyík webes felületének lenne a hibája, inkább a telefonodé. Semmi nem garantálja, hogy egy app - ami jó eséllyel szintén egy webes felületet jelenít meg - ne fagyna ugyanúgy ki.

"vagy egyszerűen ha húzod az ujjadat a tetves kijelzőn (oldalra vagy tökmindegy merre) simán kib* a webhelyről sőt még az alkalmazásból is"

Lehet, hogy én vagyok hülye vagy a telefonom okosabb mint a tiéd, de nem tudom elképzelni sem, mire gondolsz. Mitől jelentkeztetne ki egy weboldal egyetlen kézmozdulattól? Vagy ha - ahogy írod - az alkalmazásból is kidob, akkor miért is lenne az alkalmazás más?

"És ráadásul a reklámok betöltésénél is van baj"

Ugye tudod, hogy ha lenne is app - mint ahogy nem lesz - abban legalább annyi reklám lenne, mint a webes felületen? Ráadásul ellentétben a böngészővel, az appból nem tudod a reklámokat tiltani. A böngészőből tudnád ha akarnád, de látszólag nem akarod.

Felőlem sajnálhatsz, de nem nekem van bajom a webes felülettel, a mobiltelefon és a böngésző használatával hanem látszólag neked, nektek.

Kidob egy kézmozdulattól? Eszem megáll. Esetleg valaki értelmesebb megpróbálhatná ezt dekódolni, mert én nem tudom elképzelni sem, mit ért azalatt a fenti válaszoló, hogy őt "simán kib* a webhelyről"...

2023. febr. 21. 19:55
 16/39 anonim ***** válasza:

15 a telóm hibátlan, telefonra amúgy le van töltve az adblocker.Akkor is előbb azt látom, h pirosan vannak ott blockolva.(A helyük piros).

Nagy problémák uralkodnak a fejedben.Menj orvoshoz ez már nem az én dolgom.

2023. febr. 22. 08:29
 17/39 anonim ***** válasza:
53%
Pedig én tényleg, őszintén örülnék, ha elmagyaráznád, hogyan lehet egy kézmozdulattal kijelentkezni a weboldalról.
2023. febr. 22. 16:37
 18/39 anonim ***** válasza:
74%

Az érintőképernyőn ha az ujjam végighúzom olyan mint ha kilépnék a böngészőből és a megnyitottak közül törölném.Ennyi.

És nem jelölöm be a bejelentkezésnél azt, hogy maradjon bejelentkezve.

2023. febr. 22. 18:18
 19/39 anonim ***** válasza:
53%

Na így már kapisgálom (vagy hogy kell ezt a szót írni).

De akkor ez tulajdonképpen egyéni beállítás kérdése, nem?

Lehet, hogy rosszul értem, meg különben is egy csökevényes szellemi fogyatékos vagyok (legalábbis szerinted), de ebben az esetben egy app nem törlődne ugyanúgy a megnyitott appok közül, illetve nem felejtené el a bejelentkezést, ha nem jelölöd be hogy megjegyezze?

2023. febr. 22. 18:42
 20/39 anonim ***** válasza:
Nem a google ilyen szar és az alkalmazásokban nem szokott ilyen történni
2023. febr. 22. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!