Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A jofogás miét figyelmezetet...

A jofogás miét figyelmezetet hogy ne utalj előre?

Figyelt kérdés
rengetegen nem veszik át a csomagot és akkor az eladó szivja meg.
2023. febr. 16. 10:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

"Persze utánvéttel sem jobb a helyzet, de ott csak a feladási összeget bukod el. Míg előre utalásnál mindent."

Veszel tőlem utánvéttel egy laptopot 30 E-ért utánvéttel. A kiszállítónak kifizetsz 35 E-t. Mikor elhúzott, kibontod a tőlem kapott, régi szekrényajtóból vágott bútorlapot...

Így a veszteséged még nagyobb az utánvét díjával, mint ha előre utaltál volna.

Ha szerencséd van, nem utalják azonnal a feladónak a pénzt, de ha nincs szerencséd, akkor mire letelefonáltál mindent, meg még hajlandóak is hinni neked, akkorra már átutalták.

2023. júl. 8. 06:20
 12/13 anonim ***** válasza:
10 - Sajnos a Vaterán is el lehet tűnni. Nekem több termékemre is rácsaptak csalók. Lenyomták, utána meg nem lehetett velük kommunikálni. A telszám, amit megadtak nem élt. Az e-mailre nem válaszolt. Nevét láttam, de a címét nem. Jeleztem a vaterának, akik letiltották ennyi. Még nekem kellett bizonyítani. Hogy nem adtam el a terméket, ne vonják a jutalékot plusz tölthettem fel újra a terméket. Gáz, hogy legalább ilyen esetben, amikor konkrétan nem csak licitalnak, hanem fix áron megvásárolnak egy terméket, akkor se tudják kinyomozni az illetőt.
2023. júl. 8. 13:31
 13/13 anonim ***** válasza:

"Aha,de pl én 10-ből 9-szer elküldtem a csomagjaim utánvétel,háhozszálitásal"

Képes voltál az első pofáraesés után újra és újra elküldeni? 😂

2023. júl. 21. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!