Milyen zene szokott menni a régebbi DVD filmekben a figyelmeztetés szöveg alatt?
Figyelt kérdés
Amikor így felfelé megy a figyelmeztető szöveg ahol "Figyelmeztetés! Ezen hordozható dvd lejátszó"..nem pontos de ezt megjegyeztem belőle és alatta mindig ilyen kellemes zene megy, amit sose tudok megkeresni mert ilyen szöveg nélküli és nem is a You Wouldn't Steal a Car-piracy is a crime hirdetés zenéjére gondolok. Hátha valaki ismeri és betudná linkelni nekem vagy a zene címét ha csak ez nem ilyen alap ami csak a figyelmeztetésnek csinálták. Kb ilyen, hogy "tütü tü tütü tütü"..XD jobban nem lehet leírni.2021. szept. 19. 19:09
1/2 anonim válasza:
Most beírogattam hogy dvd warning scroll
Megnéztem sokat, van aminek még hangja sincs…Amúgy az jó lenne, hogy melyik kazettán van, mert a különböző filmstúdiók máshogy csinálják…
Ez melyik?
Disney
Warner Brothers
Universal
Lionsgate
Columbia
Sony Pictures
MGM
Paramount
Fox
Melyik van a dvd borítóján, esetleg egy ismeretlen ?!
2/2 A kérdező kommentje:
Fú így példát nem tudok hirtelen, ma néztünk egy filmet amin volt de elfelejtettem melyik is volt az. Talán a Szilveszter éjjel film volt de nem biztos. Holnap megnézem ismét. De általában gyerek filmes dvd-kben láttam ezt. Talán paramount vagy MGM. De ha holnap meglesz akkor felveszem a hangját videóra úgy talán könnyebb beazonosítani.
2021. szept. 19. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!