2065-bevallás javítása, hogyan? Azt mondták be kell írni a javítandó vonalkódját azt mondták, de akkor H típust is, viszont így figyelmezet és bár megpróbáltam beküldeni, nem fogadta el a rendszer.
Figyelt kérdés
Bocsánat, de nem én csinálom, csak elkadat idős rokonnak próbálok segíteni délután..
1, Tehát igazából magában a bevallásban ez egy figyelmeztetés csak, de ettől az a rész még jó lenne,az hogy a bevallás típusa H és a javítandó vonalkódja is ki van tölve Igaz?
2, A beküldéskor pedig az a probléma, hogy a NAV nem értesített ki hivatalosan? Tehát igazából amíg ők nem indézkednek nem tudom lejavítani?
Jobb személyesen bemennie? Vagy honnan látszik, hogy kap hivatalos értesítést rá, hogy egy adott bevallás javítható/javítandó?
2020. okt. 1. 18:22
1/1 A kérdező kommentje:
Már tárgytalan.
2020. okt. 1. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!