Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megjavítani a...

Hogyan tudom megjavítani a gépem ha ahányszor megpróbálom bekapcsolni a következőt írja ki?

Figyelt kérdés

Helyreállítás

Javításra szorul a gép vagy az eszköz

Az operációs rendszer nem töltödött be, mert egy kritikus rendszerillesztő hiányzik vagy hibás.

Fájl:/Windows/System32/drivers/ACPI.sys

Hibakód: 0xc0000185

Helyreállítási eszközre lesz szüksége. Ha nem rendelkezik telepítési adathordozóval (Pl lemezzel vagy USB meghajtóval) kérje a gépet felügyelő rendszergazda vagy a gép, illetve az eszköz gyártójának segítségét.

Se a gép által ajánlott F1 se F8 billentyű nem reagál. Csak az esc billentyű.

2020. jún. 11. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljes újratelepítés.
2020. jún. 11. 14:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt a megoldást próbálom elkerülni. Ezt a gépet kölcsön kaptam anyukám munkahelyéről, a digitális oktatás időszakára, és olyan dolgok is vannak rajta amelyek a munkával kapcsolatosak. Egy kérdésem ha lehetne még. Ez az én hibám, én okoztam vagy csak egy sima meghibásodás?
2020. jún. 11. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Látatlanba lehetetlen megmondani. Mi aztán nem tudhatjuk hogy te csináltál-e bármi olyat ami előidézte a meghibásodást. De ez esetben ha nem a tiétek, akkor a cég rendszergazdájához kellene segítségért fordulni.
2020. jún. 11. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az újra telpítési menüben van javítás opció is az lehet, hogy megoldja a problémát.
2020. jún. 11. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A hibakódra rákeresve Windows boot hiba. Vannak lehetőségek a javítására, de semmi értelme szarakodni vele, úgyse biztos hogy jó lenne.

Adatmentés aztán egy tiszta telepítés.

Nem a te hibád.

2020. jún. 11. 15:28
 6/8 pappgr ***** válasza:
58%
Lehet a te hibád ha pl indítás vagy leáálítás közben megszakítottad az áramforrást, meg hasonlók, de kicsi az esély. Ha viszont céged gép akkor tedd le mielőtt még több kárt csinálsz és vigyétel el a rendszergazdához ahogy azt fent már javasolták, ha nem is a te okoztad az eredeti hibát, ha valami még jobban elromlik akkor nektek kell kifizetni.
2020. jún. 11. 18:02
 7/8 fukapapa27 ***** válasza:
Ha win7 -ről van szó akkor a telepítés elején van "J" Javítás opció arra rá klikk és akkor újra teszi a win-t és minden úgy marad ahogy volt!
2020. jún. 11. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ellenőrizted hogy nincsenek-e véletlen kihúzva a vinyóból a kábelek vagy épp ellenkezőleg,az alaplapba minden ata/sata csatlakozó (ami a vinyóba is megy) rendben illeszkedik és nincs kimozdulva?
2021. jan. 16. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!