Hogyan lehet megjavítani? sos
Sajnos elromlott a telefonom, viszont szeretném megjavítani. Szervízbe csak utolsó lehetőségként akarom vitetni, ugyanis hátha valamit tudok vele kezdeni.
Egy huawei mate 10 lite-om van.
Ma reggel mikor be szerettem volna kapcsolni, egyszerűen nem lehetett. Lemerülve biztos nem volt, ugyanis kb 70-80%-on hagytam.
Hosszan megnyomtam a bekapcsoló gombját, és reagált rá, aminek örültem.
Viszont amint mgjelent a "huawei" felirat, utána elsötétült a képernyő, és onnantól már tényleg nem tudtam vele mit csinálni.
Ha felteszem töltőre, nem reagál rá.
Próbáltam többször is megnyomni újra hosszan a bekapcsoló gombot, semmi...
Még sosem volt ilyen, amitől most egy kicsit megijedtem.
Viszont reggel még az ébresztő is megszólalt, úgyhogy már végképp nem értem. Sajnos a hátlapját nem lehet leszedni, hogy megnézzem az aksit.
Volt valakinek hasonló?
Esetleg tanács, hogy ilyenkor mit kezdjek?
Már youtube-on is próbáltam nézni afféle "trükköket" melynek segítségével esetleg be tudom kapcsolni, de sajnos ilyet nem találtam.
Sajnos bármit csinálok vele, nem reagál semmire.
Megpróbáltam, de sajnos nem csinál semmit. :(
Ha nem értesz hozzá,akkor ne csinálj semmit sem vele amit YT-n látsz. Lehet hogy aksi hibás de mivel ahogy te is mondtad nem lehet leszedni a hátlapját (mert beépített aksis). Szerintem vagy szoftveres hiba vagy hardveres. Ha szoftveres akkor (talán) olyan progit telepítettél rá ami zavart okozott a működésben és önleállítás lett az eredménye amit egy "kóma" követett. Ha ez van akkor sikeresen csináltál egy téglát magadnak. Ha viszont hardveres akkor mákod van mert az nem jelentené azt,hogy maga a telefon kuka. Ha van garid egy próbát megér a szervíz,de ha nincs akkor szerintem offos. Nem éri meg megcsináltatni,de ha fontos dolgok vannak rajta akkor hajrá. Ui: Egy másik töltővel próbáld meg a pc-hez csatlakoztatni,hátha. Sok sikert!
C,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!