A munkahelyemen mindenki utal,kedves vagyok,aranyos.Mi lehet a baj velem?
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 00:23
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert ismerik a helyesírásodat.
2/9 anonim válasza:
A belső tulajdonságaidat nem tudjuk.
3/9 anonim válasza:
Ez csak a te nézőpontod saját magadról, a valóság megint más.
Lehet rosszul végzed a munkád, fura vagy, flegma vagy, sokat okoskodsz, nem vagy a társaságba való, stb, bármi lehet,nem tudhatjuk nem vagyunk ott.
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg sokkal kevésbé vagy aranyos, mint ahogy magadról képzeled
5/9 Kólauborkával válasza:
Sajnos az embernel csak a rossz tulajdonságait van “érkezése” megmondani.
Aki úgy nyilatkozik magáról, hogy kedves és aranyos, na azol a legeotkábban kedvesek és aranyosak….
6/9 anonim válasza:
Én örülnék, ha mindenki nekem utalna.
7/9 anonim válasza:
Mennyit utalnak? Tök jó cég lehet ha mindenki utal. Ilyen helyet keresek én is... csak utaljanak minél többet. Utalási költség remélem nincs!
8/9 NTBS válasza:
Ne foglalkozz vele. Dolgozni mentél nem barátkozni.
9/9 anonim válasza:
Nem tudsz alkalmazkodni az ottani atmoszférához, és nincs képességed megtalálni a közös hangot a munkatársaiddal. Keress fel egy pszichológust, ő pontosabban meg tudja mondani, hogy milyen tulajdonságodon kellene változtatnod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!