Meleg vagyok, mit tegyek?
Nem, nem fogom elfogadni.
Soha! Mindenki heteronak hisz, és azt akarom, hogy ez így maradjon. Nem akarom, hogy másképpen nézzenek rám az emberek. Nem igazán érdekelnek a lányok, inkább a saját nemem. Van valami, ami segíthet újra heteronak lennem? Ha nincs semmi módszer, akkor fintorgóan össze fogok jönni egy lánnyal.
Még nagyon fiatal lehetsz. Ne tegyél semmit csak azért mert az az elvárás! Én is próbáltam lányokkal ismerkedni fiatalon, tudod milyen volt? Mint egy házifeadat amihez nincs kedved de meg kell csinálni.. Kezd el megélni milyen fiúval, ha a lányok nem érdekelnek. Engem se érdekeltek soha.
Nem kell ezt egyből elmondanod, és akkor sem mindenkinek. Aki igazán a barátod az utána is az lesz hidd el, a többi meg nem érdekes. Nyugodtan irhatsz privátba ha valami érdekel.
14-es de buta vagy. Nem abból lesz meleg aki nem lellett a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!