Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meleg vagyok, mit tegyek?

Meleg vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem, nem fogom elfogadni.

Soha! Mindenki heteronak hisz, és azt akarom, hogy ez így maradjon. Nem akarom, hogy másképpen nézzenek rám az emberek. Nem igazán érdekelnek a lányok, inkább a saját nemem. Van valami, ami segíthet újra heteronak lennem? Ha nincs semmi módszer, akkor fintorgóan össze fogok jönni egy lánnyal.

#meleg #Gaypanic #Melegprobléma #Hetero akarok lenni #Orvosság hogy hetero legyek
2023. jan. 17. 14:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Poén volt. Nyílván egy homokos nem tudja milyen egy heterónak, és ez fordítva is igaz. Ha jól sejtem akkor mélyen érint téged a dolog ahogyan leírtad.
2023. jan. 17. 16:02
 12/18 NTBS ***** válasza:
Keress egy aszexuális lányt. Őt nem zavarja.
2023. jan. 17. 16:43
 13/18 anonim válasza:
erre én is kiváncsi lennékxd 18F
2023. jan. 18. 00:16
 14/18 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem ez amolyan természetes kiválasztódás. A gyengékből/életképtelenekből b*zik lesznek.
2023. jan. 18. 07:38
 15/18 anonim válasza:
64%
Utolsó te nagyon aljas vagy!
2023. jan. 18. 21:30
 16/18 anonim ***** válasza:
35%
Hűtsd le magad!
2023. jan. 19. 00:42
 17/18 Lacás1976 ***** válasza:
64%

Még nagyon fiatal lehetsz. Ne tegyél semmit csak azért mert az az elvárás! Én is próbáltam lányokkal ismerkedni fiatalon, tudod milyen volt? Mint egy házifeadat amihez nincs kedved de meg kell csinálni.. Kezd el megélni milyen fiúval, ha a lányok nem érdekelnek. Engem se érdekeltek soha.

Nem kell ezt egyből elmondanod, és akkor sem mindenkinek. Aki igazán a barátod az utána is az lesz hidd el, a többi meg nem érdekes. Nyugodtan irhatsz privátba ha valami érdekel.

14-es de buta vagy. Nem abból lesz meleg aki nem lellett a nőknek.

2023. jan. 19. 07:30
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
15,17: [link]
2023. jan. 19. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!