130-as IQ milyennek számít, ez már "okos" szint?
Figyelt kérdés
A MensaIQ teszten értem el ezt az eredményt. Meggyőzőnek tűnik a teszt, bár nem volt nehéz, odafigyelés nélkül is ellehetett volna érni szerintem a 110-et legalább (vagy lehet csak nekem volt ilyen egyszerű, másnak meg nehezebb).
Mennyire jó szint ez a 130-as IQ, ez "okos" szint, vagy pedig "zseni" kategória?
2022. dec. 19. 10:12
11/12 anonim válasza:
Lol. Én is megcsináltam, online max. 125-t dob ki. Ha ennél magasabb, akkor el kell menni a hivatalosra.
12/12 anonim válasza:
Az IQ tesztek csak azt mérik, ami a papíron van. Ha valaki magasabb az átlagosnál, az még nem lesz világbajnok kosaras, vagy ha átlagon felüli a szókincse, akkor nyelvzseni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!