Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek az osztálytársamnak?

Mit vegyek az osztálytársamnak?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnők kitalálta azt hogy mikulás csomagot kell venni annak akit kihuztál

De nem tudom mit vegyek neki mert azt is mondta hogy a csomagom kívül kell még bele egy személyes ajándék de az a baj hogy akit húztam vele még egyszer se beszéltem és nem is lány hogy mondjuk veszek neki egy nyakláncot vagy ilyesmit

2022. dec. 2. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Például néhány csokit, esetleg belecsomagolva valami vicces, vagy akár névre szóló bögrébe.
2022. dec. 2. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

1) Megkérdezed őt, minek örülne.

2) megkérdezed a legjobb haverját, hátha ő is tudja.

3) Veszel egy toll készletet pl.:

[link]

Esetleg mellé porcelán bögrét.

Kinézel - esetleg itt - valamit:

[link]

Még lehet egy tábla csoki, vagy összeállítasz egy mikulás csomagot (narancs/mandarin, mogyoró/dió, szaloncukor pár szem, és a fentiek közül valami... esetleg HA szeret olvasni, valami kaland regény, krimi, sci-fi könyv.

[link]

2022. dec. 2. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Toll, ceruza, telefontok, csoki, zokni, egyéb édességek, kesztyű, könyv, bögre esetleg még tolltartó
2022. dec. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!