Mit vegyek az osztálytársamnak?
Figyelt kérdés
Az osztályfőnők kitalálta azt hogy mikulás csomagot kell venni annak akit kihuztál
De nem tudom mit vegyek neki mert azt is mondta hogy a csomagom kívül kell még bele egy személyes ajándék de az a baj hogy akit húztam vele még egyszer se beszéltem és nem is lány hogy mondjuk veszek neki egy nyakláncot vagy ilyesmit
2022. dec. 2. 21:19
1/3 anonim 

válasza:

Például néhány csokit, esetleg belecsomagolva valami vicces, vagy akár névre szóló bögrébe.
2/3 anonim 

válasza:

1) Megkérdezed őt, minek örülne.
2) megkérdezed a legjobb haverját, hátha ő is tudja.
3) Veszel egy toll készletet pl.:
Esetleg mellé porcelán bögrét.
Kinézel - esetleg itt - valamit:
Még lehet egy tábla csoki, vagy összeállítasz egy mikulás csomagot (narancs/mandarin, mogyoró/dió, szaloncukor pár szem, és a fentiek közül valami... esetleg HA szeret olvasni, valami kaland regény, krimi, sci-fi könyv.
3/3 anonim 

válasza:

Toll, ceruza, telefontok, csoki, zokni, egyéb édességek, kesztyű, könyv, bögre esetleg még tolltartó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!