Szerintetek mit vegyek egy lány osztálytársamnak osztálykarácsonyra?
Lehet kapni névre szóló tollat vagy névre szóló mini karácsonyi gömböt. Ez nagyon klassz.
Ha szeret olvasni, akkor 5000 ft-os Libri könyvutalványt.
A csoki az kérdéses, szerintem egy kicsit unalmas ajándék, meg az is kérdés, hogy nem-e fogyózik vagy vigyázik a testalkatára.
Könyvjelzőt is vehetsz.
Ezenkívül H&M vagy Orsay ajándékkártya is nagyon jó ötlet, vagy ha szeret számítógépen játszani, akkor akár a Konzolvilágból is vehetsz neki valamit vagy vezeték nélküli egeret, fejhallgatót.
Ezen kívül vehetsz neki telefontokot, csak ismerned kell, hogy milyen telefonja van, de ezt megkérdezheted az egyik barátnőjétől is.
Nézzük csak...
Ha szeret festeni, akkor vásznat, akril festékkel, ha rajzolni, akkor szénceruzát vagy rajzfüzetet vagy rajzkönyvet, amiben mondjuk le van rajzolva lépésről lépésre, hogy hogy kell pld. portrét rajzolni. A kifestő viszont megint elég unalmas szerintem, én azt nem vennék. Karácsonyra anno én minden évben kaptam valakitől.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Vagy.
Vehetsz neki szép karkötőt vagy nyakláncot. Ha szeret sminkelni, akkor a Revolution szemhéjpalettát tudom ajánlani. Szemceruzát pedig nem lehet eltéveszteni. Nekem a kedvencem egy Maybelline New Yorkos hyperpreciseallday nevű, mert nagyon vékony a hegye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!