Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek az osztálytársamnak...

Mit vegyek az osztálytársamnak ajándékozásra?

Figyelt kérdés

Tizedikesek vagyunk és az illető akit húztam, fiú. Nem túlzok ha azt mondom, hogy még egy szót sem váltottam vele. Általában elzárkozik a világtól és zenét hallgat. Annyit tudok hogy a rock zenét szereti és hogy kocka. Ennyi. Szóval nem tudom, hogy mit vegyek neki, jövőhéten pedig ajándékozás. Szóval kellene egy kis segítség

Az ofőnk nem adott meg érték határt

De olyan drágán nem szeretnék vásárolni

Na mit gondoltok?

2019. dec. 8. 12:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Én őszintén eléállnék és megkérdezném minek örülne. Tudom, hogy elveszi az ünnep varázsát, de ez van. Sokkal egyszerűbb és jobb, mint olyat venni neki aminek végül nem is örül. Esetleg ha ezt nem akarod, akkor valami haverját kérdezd meg.
2019. dec. 8. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!