Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elkezdtem egy képet festeni...

Elkezdtem egy képet festeni de már az eljén elakadtam. Van ötletetek?

Figyelt kérdés

itt tart a dolog:

[link]

de szerintem kéne még valami vagy nem? és ha igen mi?

ilyenekre gondoltam:

[link]

[link]

szerintetek?

2010. szept. 29. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, de az a kocka, marhára széttartó. Miért nem valami konkrét dolgot festesz, mondjuk egy csendéletet, amit magad állítasz be?

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek csak azért vannak, hogy ötletelj. bármit be lehet állítani, ha van nagy tered, akkor biciklit, hátizsákot, ha nincs, akkor üvegeket, vasalót, szerszámokat, edényeket, cipőt, gyümölcsöket, játékokat, széket.

Megrajzolod a körvonalat ceruzával, aztán, ha vizesen festesz, a leghalványabb árnyalatokat, színeket felviszed a lapra. Aztán vársz, amíg szárad, majd a következőt, és a következőt. Ha temperával festesz, akkor mindegy, melyik színnel kezded, mert száradás után rá tudsz menni. (Ha nem hígítod a temperát, hanem úgy használod, ahogy kijön a tubusból.)

2010. szept. 30. 08:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, amúgy a kategória rossz, ennek a Művészetekben a helye. (mert ott több választ is kaphatsz)
2010. szept. 30. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!