Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elakadtam valaki segítene?

Elakadtam valaki segítene?

Figyelt kérdés

Most kaptam egy nikom D3100 gépet 130.000Ft-ért de a vaku bedöglött 4 nap után és most szervízben van. Jún 11.-én ballagtam akkor kaptam egy Acer laptopod de nem kellett(magán okok miatt) így a tesómé lett. Amugy az első laptopunkat(egyforma) 3 éve kaptuk és még jó állapotban van és a képernyője is nagyobb:). Szóval neki adtam ő meg boldogan használja. De az enyémnek csak annyi a baja hogy mostanában havonta kékhalálos lesz:S Gondoltam vehetnébk egy újjat(az anyukám tuti kiakadna,hogy most kaptam egy klasz laptopot meg fényképezőt és most meg ezt akarom,egyébként nem azt mondom hogy rossz az anyagi helyzetünk hanem olyan normál vagy kicsit jobb)nah és most asztali gépre gondoltam,mert általában az többet tud. Még az is a gond,hogy a szobámba ahol az asztal van nincs elosztó meg ilyenek és átvezetni az egész szobán szar lenne. Úgyhogy olyan gépre gondoltam aminek vezeték nélküli a monitora,billentyűzete és az egere,a gépház meg arrébb lenne az elosztó közelében. Egyáltalán van ilyen gép? És szerintetek mit csináljak,szóljak erről anyukámnak? Tehetetlen vagyok.

(Amugy tudom,kicsit sokat írok és hülyének gondoltok hogy mért nem kellett egy Acer laptop)

2011. júl. 17. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, a telhetetlen jó szó.
2011. júl. 17. 23:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem hülyének, hanem a család szarrá kényeztetett kis szeme fényének. Nyugodtan beszélj édesanyáddal az igényeidről. Többek között Ő tett téged ilyenné, meg kell értenie hogy viselnie kell ennek következményeit élete végéig.
2011. júl. 18. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!