Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Vinted...

Mi a véleményetek a Vinted appról?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízható?
2022. nov. 17. 10:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Sok dolgot vettem onnan, néhányat én is adtam fel.

Pozitív:

Sok jó dolgot találtam. Sokat kimondottan olcsón. Lehet ajánlatot küldeni, így akár még olcsóbb is lehet.

Negatív:

Ez sajnos több van.

- Ha eladni szeretnél, már nem olyan jó, hogy olcsó. Harmad, negyed áron is találok dolgokat, ahhoz képest, mint itthon lenne. De én nem szeretném ennyiért árulni, így nem sokan vásárolnak tőlem.

- Vevőként megtörtént velem, hogy az eladó csak 1 terméket küldött, pedig 2 fizettem ki neki. Minden rendelésnél fizetnem kell vevővédelmi díjat. Vinted felé is jeleztem a problémát, annyi volt mindig a válasz nagyjából, hogy oldjam meg az eladóval. Mindenre időkorlát van. Talán 2 nap van arra, hogy jelezd, hogy valami gond van-e a termékkel, 5 nap, hogy visszaküld. Nincs részleges visszatérítés, ha az eladó nem akar válaszolni, akkor lejár az idő. Visszaküldést neked kell fizetni, visszatérítésből levonják a szállítást.

- Ha egy eladótól több terméket szeretnél akkor vagy eldöntöd, hogy a) mindegyikre kifizeted a szállítási díjat és vevővédelmi díjat egyesével vagy b) összevont szállítást kérsz, hogy csak egyszer kelljen ezekért fizetni. Na ekkor vársz míg leokézza az eladó. Nem foglalja le a rendszer neked a termékeket, azok ott vannak szabadon. Rengeteg szuper termékről maradtam így le, mert mire felnézett az eladó, valamit már más megvett a kért csomagból.

- Eladóként ha feladok egy csomagot, bizonytalan ideig ne mutatja, hogy feladtam. Volt, hogy ez majdnem egy nap volt. Ezzel az a gond, hogy a vevő le tudja mondani a rendelést míg nem feladottnak mutatja és nem tudom, hogy a Vinted mit csinálna, ha a vevő lemondaná ilyen helyzetben.

Most ennyi jutott eszembe. Most még megéri a szállítás, de elvileg decembertől már nem lesz akciós. Akkor már kérdéses lesz, hogy megéri-e feltölteni, vásárolni onnan.

2022. nov. 21. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!