Beszélgetünk Spanyolországról?
Tervezzünk meg oda egy utazást:D!
Hova mennék?(melyik részére)
Mit dolgoznánk?
Mit néznénk meg?(látnivalók)
Mennyi időre?
Mit vennénkk?:D(ruha stbb.)
Linkelhettek is bármit ami Spanyolországgal kapcsolatos!:D
kösziikösszii:D
énis annyira mennék csak még nekem suli van meg minden:S
aztán igy még nem tudom mikor tudok menni:S
meg még gyűjtök ráá:D
Szia, itt vagyok ismét!Én is gyűjtök rá még, mivel sajnos egyenlőre munkám sincs, tehát még nem tudom mikor mennék, de jövő decemberben már kint szeretnék lenni(de még fiatal vagyok, van időm, ahogy neked is :D)Csak gondoltam, ez a kérdés úgyis el fog felejtődni, de attól még tarthatnánk e-mailben a kapcsolatot, esetleg, ha én hamarabb kimegyek és te kijönnél, utána tudnék segíteni, meg ilyenek.:D
Ja képzeld, most hallottam, hogy jövő héten, ha 1000 ft.-ért adsz fel totót, (bár soha nem totóztam :D) lehet nyerni 2 személyes jegyet egy barcelonai focimeccsre.:DDD
Úgyhogy jövő héten arra hajtok.XD
Tényleg igazad van!
örülnék is neki ha te kijutsz(valószinű elöbb mint én)
és segitenél pár dologban:)
ugyértem mesélnél az ottani életről:D stb..:D
mekkora lenne ha megnyernéd az utazást:D szurkolooooook!
Ja jó lenne, de kicsi az esély rá, de csak hétvégén él majd a játék.Viszont sok ismerősöm totózik, akik idősebbek, ha valamelyik megnyeri, biztos addig nyaggatom, amíg nekem nem adja.:D
Megígérem, ha hamarabb kijutok, mint te, nem fogok rólad elfeledkezni.:DD
Remélem minél hamarabb sikerül is.:)
Nekem folyamatban van.:) Még kell fél év kb.
Kérdező, te hogy állsz a nyelvvel?
Hát igen, én is.:)
Nyelvtanárt csak szeptemberre tudok találni, a netes tanulás megvan, de beszélni még nem mernék.
Pókerosztónak akarok majd kimenni, szeptemberben kezdem azt is (itthon), és akkor lesz pénzem kifizetni a tanárt.De jövő év márciusban már kint szeretnék lenni.Majd írok még közben ide.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!