Beszélgetünk Spanyolországról?
Tervezzünk meg oda egy utazást:D!
Hova mennék?(melyik részére)
Mit dolgoznánk?
Mit néznénk meg?(látnivalók)
Mennyi időre?
Mit vennénkk?:D(ruha stbb.)
Linkelhettek is bármit ami Spanyolországgal kapcsolatos!:D
Beszéljünk, imádom Spanyolországot.:D
Én Barcelonába mennék legszívesebben, de igazából bárhol jó lenne.:)
Ha megtanulom a nyelvet, ki is megyek.(remélem örökre, de ha nem is, jó sokáig, persze évente egyszer hazajönnék).Szívesen dolgoznék kint kaszinóban, vagy egy nívós hotelben igazából bármit.(recepciós, pincér, pultos, még szobalány is)
Megnéznék egy bikafuttatást és focimeccseket is.(Főleg Barcelona és Real Madrid meccseket).
Sütkéreznék a vízparton szabadidőmbe.
Te tényleg mennél spanyolba, vagy ez csak álmodozás?Írd le te is mit csinálnál.(nemed és korod is, ha nem baj)
22/L
Én is nagyon odavagyok Spanyolországért:D!
Mindent érdekel ami a spanyollal kapcsolatos.(nyelv,emberek,minden!)
Nagyon tervezem azt hogy kiköltözöm!
Ha tudnám hogy már van munkahelyem és egy lakás ahol élhetek már mennék is!:D
De nem tudom mennyit lehet keresni?! Meglehet élni az ottani keresetből? Mennyire drágák az ottani lakások?Olcsóbban lehet ott vásárolni?
Segitsetek!
ja amugy 20/L :D
Én is dolgoznék pultosként,recepciósként,hotelben stb... De ebből meglehetne élni ott kint?
Figyelj szerintem egy hotel dolgozójaként jól lehet keresni, de sokat is kell dolgozni.(mondjuk én nem bánnám, a lényeg, hogy ott lehetek)Szerintem ha megvan a nyelvtudás, simán felvehetnek, ha nem is egyből pultos vagy pincér leszel, szobalánynak nem kell a vendégekkel beszélni(csak minimálisan) sem egy mosogatónak.(igen, én ezt is elvállalnám)
De itthonról ilyen munkát nem tudsz magadnak intézni, csak ha kint vagy.
Ha kész lennék a nyelvtanulással és lenne kb. 500.ezer forintom és persze valaki, akivel kimegyek(csak jobb kettesben, meg az albérlet se olyan húzós úgy), én már itthon se lennék.:DD
De ha már az első két feltétel adott lenne, biztos kiírnék egy kérdést itt, hogy ki jön velem Spanyolországba.:))
(Amúgy tesóm kint él Írországban, nincs valami jó órabérbe, mégis megél és félre is tud rakni, szóval spanyolban is lehetne szerintem)
Teljesen egy véleményen vagyunk! én is elválalnék ilyen munkát! Csak keressek eleget a megélhetéshez!
De ha csak igy kimennék ugy hogy még nincs munkám nem lenne kockázatos?(mert ha nem találok 1-2 héten belül akkor bukta az egész,nem igaz?:S)
Szerintem is egyszerübb ha valakivel mehetnék ki,mert igy a költségekkel is meglehetne osztozni illetve könnyebben tudnánk elhelyezkedni! A nyelvet jelenleg én is tanulom:)
Irj még bármit! ha tudsz valamit!
ja még avval kapcsolatban hogy neten nincs olyan oldal ahol kiadó lakások vannak árakkal?(spanyolban)
Persze, meg eleve ha nem egyedül mész ki, sokkal magabiztosabb vagy, 2en könnyebben meg tudod magad értetni (szerintem).Hát igen, ha nem találsz munkát 2 hét alatt, lehet haza se tudsz jönni.:( Ott az a 2 hét abból állna, hogy éjjel-nappal munkát keresni (először célirányosan, amiket mondjuk fent említettem), de közben minden más lehetőséget is felmérni/megragadni, a lényeg hogy legyen munka, amiből megélsz, ha van utána is lehet válogatni/keresgélni olyan munkát, amilyet szeretnél.
Azért is jobb ketten, mert ha fejenként van 500-500 ezer forintotok, de felesbe fizetitek az albérletet, jobban ki lehet jönni, lehet rá lehet húzni még 1-2 hetet, ha nagyon nem akad munka.
Én igazából még csak állásokat kerestem neten, de hamar abbahagytam, mivel sokan írták, hogy a legtöbb csak átverés, ezért is keresnék csak kint, helyben állást.
De most hogy írtad, lehet nézelődök egy kicsit majd ilyen ügyben is(bár nekem még fél év nyelvtanulás biztosan szükséges, hogy magabiztosan elő tudjam magam adni), de nem baj, ha az ember időben elkezd informálódni.:D
Írj még!!Olyan jó, hogy valaki úgy gondolkodik, mint én.:)
(ha úgy alakulna, még együtt is mehetnénk:D)
én is nézegetnék pár oldalt ahol állásokat lehet találni, de nem találok! ha tudsz ilyet linkelsz?
Ja és még az hogy te Spanyolország melyik részére gondoltál?Hova szeretnél menni? vagy oda ahol munka van?:D
majd irj!(és bocs ha nem egyből irok vissza!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!